Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~ N lastly....Selamat Bertunang~

uwaa..cuak gile..berdebar2 jantung aku ptg 2 jun...letih gile..baru ari nih dpt aku meluahkan di dlm blog kesayangan aku nih..

pagi 2 jun,terpaksa bangun awal..mcm2 bende nak settle kan..temankan abg gi pasar, sbb abg berniaga ptg nih..(semua brg2 ni kena prepare..)
- daun sirih
- dulang hantaran
- periuk
- alas ceper
- termos nasi

balik rumah, aku ngan adik aku kena siapkan segala ramuan2 utk memasak..huahuaaa...ayah aku tukang tumis ramuan2 semua...pukul 2ptg,sharon nak dtg umah sbb nak tunjuk umah atuk aku,kebetulan tuh minta tolong die bawak gie umah Abg,ambik 3 hantaran utk abg, bagi daun sirih,pinjam termos,bagi 3 alas ceper..pergi econsave beli brg2 sikit utk masakan..resit kek dah suruh abg ambikkan.

7ptg- aku dah siap semua,aku tunggu abg ngan nani dtg ..kak adriana hadiahkan kek coklat..
abg antar lauk2 semua gie umah atuk..aku tgh tggu mak andam dtg..dekat pukul 8mlm dah nih...aku siapkan kemas ruang tamu..Kak Ina bagi 2 jenis kuih..terima kasih kak ina..

Kak watie siap makeup muke aku..siap pinjam tudung mak andam..hehe..hp aku dul bising dgn msg dgn call...terima kasih juga kepada emilia, mieza, salwa,amalina,mamat..dan semua yg hadir..boleh tahan ramai juga rombongan dr pihak lelaki..segan guee...takut gile nak duk kat pelamin...pukul 9mlm,rombongan sampai...aku dah siap duduk...relex jer...senyum jer..hehe..
majlis menyarungka cincin merisik dan tunang..Kak Ecah...hehe,kelakar gile dah masuk cincin merisik...lepas tuh nak sarung cincin tunang kat jari hantu..tak muat...takpe2 akak..tukar2..hehe...terima kasih...semua org perempuan aku salam ..tanda hormat..
Majlis menukar barang hantaran..selesai majlis jamuan..sesi fotografi..puas aku pose sana-sini..abg call je,aku suruh dtg..hehe..abg ati lawa tak?(lawa syg...hehe...)

hantaran utk majlis kahwin, rm 8,000..seutas rantai dan sebentuk loket dengan ikat hidup..insyAllah kita akan berjumpa lagi nanti..Amin

gambar2 coming soon.....



my love 4 u

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 sharing & caring:

citiez_freakfraulin said...

wahhh... dah tunang ek.. jelesnyew!!! anyway, aku memey xleh dtg ritu.. yerlah.. umak akak pon aku xtau.. paper pon aku ucapkan tahniah cos dah selamat bertunang ngn abg mu itu.. aku doakan bahagia k.. nt akak kawen aku dtg lah kot.. paper pon, cepat2 lah sket masukkan gambar tunang akak nih.. xsabar den nak tengok.,

Fernaiza said...

thanks..