Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

COSMOPOINT GIRLS


with my adek CT

sama tak muke kami? die tinggi, me rendah cute...heheh


with tinie *second makeover



with nissaq *first makeover




Imbas story bulan lalu...


Forgot already date dinner cosmopoint..huhu..bape ek? aduh! sudah jadi nenek*nyanyok ek? malas nak check dlm My Manual Diary.. My younger sis la Ct, called me and she said it want booked the table and pay the fee* eleh just 30rm jerk...hehehe,tq my dear..*muachs. My adek amek dip seceatary kat cosmopoint gak...ikut jejak akak ek...heheh


I dont know want to wear...theme : glamorious. hemtam saje la..Ct already bought me i nice black dress, alamak..Ct,angah already talk u kan...u know kan angah ko ni kecik molek,kurus,cantek..hehehe..lagi mau belikan color black, lg la angah ko ni cute miut...n lastly i dont want to wear it.. *jahat punye akak... aku pakai baju kurung moden paling glamor tahun ni, huhu..buat utk kenduri kawen adek2 tunang aku, lawa tau..design sendiri,tailor je yg siapkan..heheh...


aku kene makeup kan 3 org dalam mase 2 jam je?? x cukup sebenarnya..last2 aku gak yg lmbt siap....dengan bf adek aku siap tggu aku siap dulu, br gerak..terul tul. Sory ek. dekat kul 8.45pm br smpi kat dewan penjara muar dekat jalan mane tah..aku lupe..menghala2 ke sek maahad kot....lupe2..malas nak igt.


Makanan yg disediakan oklah menunya..sedapla jugak berbaloi dgn 30rm,even bukan aku yg bayo..heheheh..
then tak sangka dpt hadiah cabutan berTUAH..bertuah sungguh..hehehe...asyik2 ngk no..naik fed-up ngk num2 atas table..hahaha..kelakar,tetiba terperanjat aku,num aku NAIK....hahaha...rezeki kan...hadiah pertama pulak tu..sebuah mesin pengurut kaki...terima kasih :-) tak sia2 aku dtg..hehehe

Aku sempat jumpe lect graphic aku Miss Zahrullail dan lect2 lain plus staff kat cosmo....Ya Allah, glamor gak aku ek dulu *wink..peramah dgn semua org..heheh. ramai lect baru, so x bape kenal...

ex student xde nmpk pun...ade kot tp bukan batch aku....ex junior2 mane nak kenal aku..aku dah blah awal. klu kenal pun sbb aku jaga library ngan lab comp dulu zaman 2006..lama dah already...huhu

cite2 pasal kawan2 lama kat cosmo : Hadi *aku punye presiden MPP sudah kawen...mula2 terkejut gak, tp dah jodoh dgn gf die kan..kawen sudah. Anyway, Taniah! sory tak dpt attend ur wedding 1 mei ari tu...

kawan yg lain ...ade kot yg belajar..ade yg keje...yg selalu ym sama itu mamat Dzulhelme..poyo itu budak! hahahaha...

cite pasal kawen ni pulak, Kak Marina staff cosmo pun dah nak kawen 31 mei ni...kat serom, tp ke saat ni aku x dpt lg kad kawen die....kebetulan die pun amek kak watie *mak andam aku mase bertunang. Kak Marina kate die bukak dalam FP kak watie then terjumpe la gmbr aku dlm FP...terkejut ngk muke aku lain kene makeup ngan kak watie..


itulah story lepas utk hari ni.... :-)





Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 sharing & caring:

:::m!Sz wItHouT fEeLinG::: said...

uwaa....
nak g jugak...
npe la organizer xjemput kiteorg erk???
dulu2 mse ORITE dinner, sumer senior yg dh abes dijemput...
sedeynyer....

Nurul Shigim said...

itula...knp diaorg tak jemput ek...akak menyibukkan diri walaupuntak jemput...huhu

modusoperandi111209 said...

slm..mtk kebenaran sy link awk ye..

Nurul Shigim said...

boleh, silakan... :-) terima kasih sbb sudi add me..