Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~Halal Utk Dirinya~

Salam.......

Hi...sy kembali semula..kali ni sy berlintas langsung dirumah nenda sy..

Masuk ni dh 2 mlm sy tido uma atuk...smlm mlm xdpt nak tido sgt, bdn2 ku sakit sbb tilam atuk tu tak empuk sgt..lepas tu mcm takut2 je tido uma atuk ni , naseb baik adek angkat aku awin smpi Muo ptg smlm, ex roomate mase aku sem 2 &3 dulu..smpi skrg kami ttp keep in touch :-)

Alhamdullilah...perjalanan persiapan kawen kami dlm keadaan stabil dan teratur..pelamin , bilik tidur dah siap, bunga2 je lum letak lg ..khemah pun dah siap psg....rase mood kawen semakin dirasai...
Lagi2 membuatkan aku teruja bile...baru siap mandi pg..tetiba kak des panggil aku..ade brg kiriman utk aku...rupa2 ade org pos hadiah kawen...dr sgt la terharu...Farah terima kasih byk2...buat ssh2 je.."awk sedih kan xdpt dtg majlis sy"?hehe.. lepas tu dlm ptg, dpt kad ucapan dr erna upsi, die pun tak dpt dtg..xpe..xde hadiah,tp kad pun dh mahal kan erna...hehe thanks dear!

Aku dh kene stay je duk uma..buat je la ape2 yg patut, pg td siap2kan masuk souvenir dlm paper bag..susun bunga2 telur yg mana tuk kwn2,utk meja beradab,belah pihak laki...settle dh..depan pelamin aku menyusun sbb luas kwsan...susun dulu, sbb nak tggu telur pindang nanti plak...

Sebenarnya aku dh amek gmbr yg aku dh siapkan..centerpiece, guestbook,photo2 yg aku dh siap sepit2kan dgn sepit yg comei :-) tapi camera tu xade usb..tension tul gue...hukhuk..sbr la yea kwn2 semua..nanti dh usb sy cuba upload semua2 gmbr tu yea ;-) tp xpe..disbbkan x nak menghampakan kalian gmbr2 ni copy dr cousin aku yaya,,yg rajin ikut perkembangan preps weeding aku..die sgt excited tgk preps aku..lg2 klu mende yg aku diy..die suke sgt..

that my cousin : kak leen...
die xdpt dtg sbb keje di labuan..die org pertama tulis dlm guestbook sy :-)
di dalam bilik pengantin ku yg menawan ;-)

well...atas troli kek kawen aku nanti ni..
semua aku letak ni, sbb masih berselerak2 lg..sbb table guestbook dh letak kat luar.
so itulah guestbook aku..bwh tu ade frame2 kami :-)
gmbr2 tu plak..centerpiece utk 6 meja belah pihak rombongan abg nanti..lum siap lg ni..
tp td pg dh siapkan ;-)
balang tu utk aku isi gula2 letak atas guestbook table :-)

ini bunga diy dip aku..sudah diatas meja solek...ramai gile suke..
smpi nak..nak bwk alik...yaya nak kan...my cousin dh chop dulu...hehe

meja solek aku yg aku dan kak des bagi seri pengantin...hehehe
kak leen sudah memegang bunga tgn..hehe..
kak des sudah terpegun di pintu bilik pengantin aku...hukhuk
die paling byk tlg aku..hukhuk..maid atuk yg sgt baik hati :-)

Sudah masuk angka 3....3 je cik sigim..lepas ni dh tukar status cik pn nurulsigim...cik pn, sbb lum ade anak...esok2 dh ade anak..baru leh panggil pn nurul sigim...poyoss..hahaha..
Mlm smlm kami bergaduh...teruk kan...hehehe...nangis2 aku...ngande2 kan..naseb baik aku yg cpt minta maaf sbb aku yg buat salah..hahaha..." abg marah sbb abg sygkan ati" .....abg maafkan syg.. hari jumaat sblm pg 5jun tu, nak call die la..nak minta maaf....nak ckp sepuas2nya sebelum menjelangnya esok pagi.....aku nak cium tgn abg lepas akad nikah dgn penuh hati yg ikhlas...

Halal untuk dirinya...halal utk segalanya...aku menerima dirinya seadanya...aku taknak  memberi dia dugaan yang terlalu berat..insyAllah...aku igt pesan2 dr seorg kwn yg memahami aku..



note : byk2 selawat, istighifar, baca bismillah..insyAllah bykkan solat hajat...semoga bulatkan hati, tenang...pesanan dr Kak Fizah..Thanks sis :-)


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 sharing & caring:

kay kamal said...

hope all will go well for u

Xora said...

Doakan yg baik-baik untuk kamu dan majlis!

my note said...

semoga masjid yang dibina berkekalan hingga ke akhir hayat.. amin

MyRule said...

Sure tgh berdebar skang ni kan?..:P

Aper2 jaga kesihatan and diri tau. Tido and rest kena cukup.

Selamat pengantin baru...semoga hingga ke akhir hayat..~wink~

nizabeba said...

congrats!!! semoga semuanya berjalan dgn lancar..countdown, tik tok tik tok...

harzharun said...

insyaAllah dear...semua akan ok...

Zahra Ashiqin said...

kay kamal : TQ..

Xora : Terima kasih mendoakan kami :-)

My note : InsyAllah :-) terima kasih.

My rule : Sgt berdebar akak :-)InsyAllah akak...tido je keje sy nak bg cukup rehat.
terima kasih :-)

nizabeba :-) terima kasih :-) countdown semakin dh abes...sgt berdebar2

harzharun :-) terima kasih sis :-)

farahfatihah said...

tahniah dear!!

♥ balkidz_hunny ♥ said...

dear, bile nak update story pasal wedding nie??
busy yer?? :)
hmm..buat ape tue?? ;p

Zahra Ashiqin said...

dear semua...harap sbr ye...sy cuba utk update blog nanti...sbb sy tak de broadband ..hehe