Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

layan lagu kawen..


Salam semua buat blogger2 yang sudi membaca blog impian saya ni...

Minggu ni adalah minggu rehat bagi saya, me'release'kan tension kepala otak yang serabut...serabut dgn persiapan kawen. Aku sedang melayan lagu-lagu mood kawen lama, love song in malay, english & hindi ;-)
Alhamdullilah...sy dapat menenagkan hati dan berisitirehat utk beraksi semula dgn persiapan terakhir minggu depan :-)

Sekrg klu nak tido mlm, jantung aku berdebar..takut..huhu. betul ke aku ni nak kahwin? boleh ea plak persoalan mcm tu? tahap2 mcm2 ni kami perlu hindarikan konflik..bagi tenang jiwa ni..

Ticker tu dh tinggal 1digit...gabra x gabra aku..selalu bgtau abg, abg dh tinggal 9hari..takut x? hehehe...lelaki mmg nmpk cool...abg, tarikh pertunangan kite bile? saje aku mengetest dia....aaa,naseb baik igt..semakin tiba hari yang kami akan tggukan selama ni..terungkaplah segala cerita.. alhamdullilah, cinta aku pada dia hingga ke akhir hayat....
Ye, kami dh bertunang 3thn dah..2Jun ni genap dh 3 thn...lama kan? Yang penting, jujur & percaya..jgn cuba mengkhianati sesama sendiri...hati niat x baik, sudahnya pun x baik jgk nanti. Alhamdullilah...kami masih kukuh hingga ke saat ini...
Org kat luar tu, mesti la mengata kitaorg...dh tebal dh ni telinga...tp buat bodoh je, ignore je..klu org tanye...aku jawab dgn tenang.. semua org ade rezeki masing2, semua org ade masalah...
Setiap org ade pendapat masing2...dan cara masing2...xde sape yg akan berhak menghalang kita...betul kan..
Dan sehingga saat ini, aku mengenali abg...abg seorang yang sabar :-) sabar dalam apa jua keadaan..terima kasih abg :-)

Lelaki yang aku kenal 8tahun dulu...seorg yg pemalu.. menawan hati aku hingga ke akhir ini......semakin hampir hari abg menjadi milik syg, semakin syg sayangkan &cintakan abg...
Sehingga kini, aku seperti bermimpi....aku akan berkahwin dgn dia? mimpi yang akan menjd kenyataan... rama-rama yang terbang tinggi...dan aku cuba mendapatnya.....

Lelaki ini yang kurang rusuknya...

dan aku melengkapkan tulang rusuk itu...


Tercipta engkau dari rusuk lelaki
Bukan dari kaki untuk dialasi
Bukan dari kepala untuk dijunjung
Tapi dekat di bahu untuk dilindungi
Dekat jua di hati utk dikasihi..

I Love u, Abg :-)

Mengakhiri status bujang & anak dara.. melalui kehidupan yang baru sebagai suami & isteri. Aku berusaha dan berupaya untuk menjadi isteri yang menjalankan tanggungjawab dgn baik, melayan kerenah dia..dan semestinya aku mahu menghadiahkan dia zuriat yang mejadi simbol cinta kami.

InsyAllah, kita berjumpe lg yea...di entry yg lain...mungkin ini bukan entry yg last atau mungkin entry yang last... mungkin entry pertama sy adalah cite ttg hari pernikahan sy nanti...mungkin? 


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 sharing & caring:

ieja said...

semoga hub yang dibina kekal hingga ke akhir hayat.. akak doakan semoga majlis berjalan dengan lancar.. :)

farahfatihah said...

heheheh dag dig dug huhuhu sabar atie..hope semua ok yer

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

salam kenal...

yanie suker baca blog tentang persiapan kawen nih...

nak wish siap2..selamat pengantin baru (^^,)

Zahra Ashiqin said...

Kak ieja, terima kasih :-)

farah, berdebar2 hatiku...

hi,Yanie ...mesti gebu putih melepak ni..hehe..
bagus la yanie suke bc blog org kawen..leh dpt share ilmu yg kdang2 kite pun tak tau..sy pun suke bc blog kawen2 ni..
terima kasih yanie :-)

*Idina* said...

hi salam~

Congratulations!! ;)

Zahra Ashiqin said...

hi Idina :-) thanks!

^^miszdeana^^ said...

wah..wah..nmpk smakin bz bakal pngantin srg ni ea..xpe cgim,lex2 je tenang2..hehhe..,nt dh lps akad legala nt..:) btw,aku nk wish Selamat Pengantin Baru dlu..,Insya-Allah xde ppe aku dtg muo ek..mgu ni aku blk kg..see yaa..

Zahra Ashiqin said...

pn deana..skrg sy dh lega...sbb just nak tggu harinya je..hukhuk..
terima kasih...insyAllah kite jumpe nanti ;-)