Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

1st Ramadhan :-)

Salam buat semua :-)

Mungkin ade pasangan yg di luar tu pun, sambut ramadhan sorang2 tanpa disamping suami,kan :-)
dan sy tidak dikecualikan.. :-( sedih juga mula2, sbb nak rase sahur dgn pertama kalinya dgn suami tp takpe, puasa sebulan kan...InsyAllah cuti sek dh nak dekat..so im happy :-) dpt jgk akhirnya masa tu...
Kebetulan Selangor tak amek cuti 1st ramadhan, kat johor cuti..bagus kan...hehe..lagipun jatuh pun ari Rabu mcm mane alik plak kan...klu dekat xpe,jauh gak rasenya..

Dan tahun kali ini adalah puasa terakhir bagi aku bersama rakan2 UPSI, terima kasih semua...:-) Mama pun bg sms, terus tersedar...terigt mase zaman anak dara, mama kejut mkn sahur..kne pakse siott..suke menu daging masak kicap..sedap mkn dgn ns panas. Hubby pun call, kebetulan lepas sahur die kene masuk keje...
Pagi sahur aku minum air coklat cadbury dgn mkn roti raisin...cukup dh..kenyang :-) alhamdullilah..tak larat nak mkn nasi, minum air suam byk sikit sbb esoknya dh mengajar...hanya Tuhan je la tahu, tenaga mmg penting..dan aku terpaksa jadi garang dlm kelas sbb bdk2 ni. sabar je la kan....cabaran betul..tapi alhamdullilah sy dpt menanganinya..insyAllah :-)

Baju raya? kasut raya? kuih raya? tak rase feel nak beli lg pun..maybe mlm raye kot..haha. sbb nak beli2 sama dgn abg...rasenya tahun ni sehelai je buat...itupun tah boleh siap ke tidak..kain sutera hadiah dh nenda :-) dan aku rase pakai balik bj mase kawen...tinggal beli tudung je..tak yah la membazir kan...dpt pakai alik pun rase terigt mase moment2 tu...so sweet..lalala~


nota kaki : byk lg nak cerita pasal wedding ni...masih ade bende yg tertinggal, masih lom ade mood lg...nak2 lagi ni my sista dh nak kawen...:-)


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 sharing & caring:

^^mrs.deana^^ said...

xpe..nt blk ko dptlah brsahur n brbuka dgn cik abg ek...

asna cute said...

Xpe kak.. dh xlama dh tue nk cuti sek. nanti boleh la akak bgun sahur sesama dgn suami okey hehe =)

Zahra Ashiqin said...

sudah semestinya...xsbr nak alik next week..:-)

^^mrs.deana^^ said...

wehh..aku de tag ko join contest..tgk kt blog aku,2pn klu ko nk...hehhe

^^mrs.deana^^ said...

wehh..aku de tag ko join contest..tgk kt blog aku,2pn klu ko nk...hehhe