Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Trimester 3

Salam semua...

Syukur...syukur ..alhamdullilah...( aku dh minat sgt dgn lagu maher zain :)

‎"I've started daydreaming about my baby. I can't wait until my delivery. This change happened when I entered my third trimester. I love you, my baby!"

Di atas katil yang empuk ni,pagi2 dah bangun lepas abg g keje, pas solat subuh...landing untuk study sikit utk prepare interbiu 10Feb ni kat shah alam...perasaan cuak dan gementar mmg ade...alhamdullilah, everthings will be fine! Interbiu ni akan melayakkan aku berjaya/tidak menjadikan kerjaya aku sebgai seorang guru..insyAllah :) rezeki anak...siapa yang tahu kan...?

Dah siap semua prepare ni...sijil dah siap fotocopy, dah siap susun dalam file, babah tlg mumy anta doc g cop kat KK..baju , kasut, tudung, nametag...semua dah siap....esok ptg kami akan berlepas ke kl dulu, baru check in hotel kat area shah alam kat seksyen 7 ..tmpt mumy interbiu ni kat SMPKV kat seksyen 17...mintak kat melaka, tercampak kat selangor.....cam ne nak wat kan...? dah KPM tentukan....membawa perut yg bonyot...tp mumy ttp kuatkan semangat :) baju kurung semua dah tak leh masuk..sendattt mcm buah nangka...huhu, smlm terus g beli...size M tu..beli siap je ,bg alter sikit ,yela mumy kan cute je, potong sikit tang kain labuh dgn bajunya :)

Alhamdullilah...seperti tajuk diatas, mumy dgn bb dh masuk trimester terakhir, tak sangka mase berlalu begitu pantas...brg2 bb? ade la prepare sikit..dh dpt dh hadiah...kumpul sikit2...nanti lama2 jd bukit....hoho...lagi2 klu bb gurl, x nak rambang plak mata mumy ni tgk ...hihi..28weeks! yeaaahh, mari kita mula mengira, dr 9pg smpi 8 mlm...ade reasonnya tau...baru mumy tau kepentingannya..faktor risiko mumy skrg adelah, darah cair yg tah smpi bile nak pekat..risau ni...turun lg  9.1HB...terus down mumy, terus alik dr clinic, terus moody, terus tak nak masak utk babah...babah, tak marah..babah memahami... :)

ank mumy dgn babah...dah mula buka mata... :) mlm nak tido, kadang2 mumy tak rase selesa..tak tau la kedudukan nak baring tu...sbb mumy suke tido mengiring :) lg kuat die tendang..klu die mengeraskan bdn die, selalu suh babah pegang perut mumy..babah senyum je :)
Tok ma, tlg mumy nak masakkan hati lembu....hari2 kene makan ni, suplements pun dh mkn, x naik jgk darah...nak beli obimin plak dgn minum nutrition tropical fruits, dr herbal life... :)


puas hati mumy dpt beli sandle scholl :) janji selesa....kan ...lihat perut ku...comei je...mase ni @ dataran pahlawan...rambang mata mumy ngk baju bb..lg2 baju gegirl...geram sgt ..hihi..berat ku skrg hanya 44.5kg je...insyAllah nak capaikan 50kg lg 2 bln sebelum smpi datedue nanti bulan 4...doakan sy yea dgn bb ..selamat... :)

Keep in touch...love u all..:) muah


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 sharing & caring:

afni+hafiz=dani said...

rindu nk preg lagi =)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

bestnye na dpt baby...tak sbr na tgk =)

Yang Chomel,
Khumaera Ismail
jom tgk custom made shawl..cantek ade blink2.. :)

farahfatihah said...

nurul sigim!!!!!!!!!! hahaha ala2 jerit nih! lamanya xupdate...comenya kamu!!! ehh good luck tau....

^nanie^ said...

dear,lame xupdate!kite same la..hb low..aduss..da 2 kali neh..time memula preggy ok plak..nurse ckp klu still low lagi maybe bersalin awl..xsanggup nk tgk bby dok dlm inkubator tu lelame..huhu

Puan aiNa Rahman said...

hye mommy...dah 32 weeks ea, same la kite. due date beza sehari je. semoga dipermudahkan proses bersalin nanti. =D

Zahra Ashiqin said...

hi semuaaaaaaaaaa.........thanks semuaaaa...rindu kalian semua...
sy kene byk berehat...sbr ye semua...sy akan try utk update.. :-)