Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Khatam Al-Quran ,Persalinan & Malam Berinai


Salam semua..
Sy mau ceritera ttg gmbr2 dibwh ini...
lepas nikah, after solat zuhur, sy salin persalinan yang sy request.. 
gmbr2 semua adalah dari kengkawan yang sudi merakamkan gmbr2 kenangan sy..
so enjoy the pictures...


persalinan : kebaya jawa...
sebiji muka aku mase mama kawen dulu..
rupa mak sedara mama jgk...(tetibe alik kg ni, nak cr gmbr2 lama diaorg)

alalala...so cute i kan..(perasan sendirik...kikiki)
persalinan : kimono

with jazmine

pose..pose..smpi aku dh blur tetiba...(malu org ngk...)

bini sape la ni..comel la...hihi


jeling2 jap..

persalinan sare

namaste...

sy tgh menanti gmbr2 dr OP..

majlis khatam al-quran..dibantu oleh adik angkt, awin dan adik sepupu,amira

actually, im really tired..penat sgt dh..mata pun dh galip2 je time ni..
ttp teruskan...sbb tak nak rase lepas moment mcm ni..

al-quran masa hadiah hantaran dari abg :-)

ini malam berinai :kami mengayakan songket color grey..

ok...kite tggu gmbr op plak ea..lepas ni nk story ttg photographer dgn videographer di entry lain...

see yaa!!


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 sharing & caring:

ZARA said...

dear. serious cantek lah songket tu. beli kain kat mana dear?

asna cute said...

kenape laaaa gmbr wedg asna xsiap2 lag ek hmmhmmm jeelz betul!~

Zahra Ashiqin said...

hi zara,
cantek kan songket tu, tak sangka plak tu color grey..kene betul kat kami...actually songket tu sewa je dgn pakej andaman...
if u mampu u leh survey kat terengganu..i tak mampu nak beli, mahalkan songket.

asna...sabar dearr....ni pun akak xsiap lg..video dh siap..gmbr2 ni kwn2 yg amek..

farahfatihah said...

babe, songket n kebaya jawa tu nampak gojes sgt!!!