Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

My Endless love..Officially Our Video Wedding

video


video




Salam semua...

Lama betul sy tak update ape2 pun dlm blog sy ni..
semenjak2 dh kawen ni, x menyempat je nak online..
lagi2 skrg sibuk dgn pratikum..mmg tak ade masa...
balik sekolah..buat lesson plan...lg2 jgk ni kami sibuk nak uruskan program..
dh seminggu dh kaki dgn pinggang sakit..
inilah cabarannya sebgi guru...den dh dapat rase dh skrg...hati kene ikhlas nak jadi cikgu ni.

Last week alik muar, my yayang jemput kat seremban...alik2 smpi uma...terus bammm..
jenguk nenda yg tgh sakit skrg, tp alhamdullilah dh ok sikit...next week aku alik lg muar..
mama pun tak dpt nk jumpe, skrg mama dh aktif ikut papa ke sana dan ke sini outstation keje..
loving couple betul mcm kami..hehe
sempat paskan video rasmi wedding kami ... dh smpi dan diposkan ke alamat uma abg..
sonok gile tgk..ulang2 byk kali pun tak pe..dekat 1 jam lebih jgk la videonya..huhu.
anyway, thanks to sharil :-)
rajin ni upload yg movie clip je...idak la yg 1 jam tu...hehe..
dan gmbr2 rasmi kawen kami akan dpt ujung bulan ni..hepii...x sbr..
concept mmg asal dr idea sy dr mula2..design kad...dan seterusnyaa...


so guys..enjoys the our montage & movie clip..
credit to : sharil from solaris studio 


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 sharing & caring:

farahfatihah said...

wahhhhhh suka2!!!! video kamu!!!!10 bintang bagi!!!!

Zahra Ashiqin said...

hehe...suka..suka...farah sgt suke...sy lg sgttt suke ... terima kasih farah..