Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Bile aku 'moody'

3.00ptg-Aku baru smpi kolej..lepas lunch ngan abg..mkn asam pedas kegemaran die lah...biasa lah klu petang skrg,hujan lebat dah...aduhh..setengah jam aku tunggu hujan reda xpi...x berhenti2...aduh..Ya Allah,Kau kesian lah kat hamba Mu yg lemah ini...lastly,redah je lah hujan...naik motor ngan abg...muka aku dah moody semcm...huhu..kesian abg..aku bukan mrh die..xpi sedey tgk muka die...yelah,aku buat moody aku...basah lah jugak baju aku...cam ne nak masuk keje xpi aku redha je..lastly aku rase serba salah sgt,aku gie public call abg...Abg kat rumah..aku suruh die rendam baju basah td...Atie minta maaf ye abg..atie risaukan abg so atie call lah balik nih...lega hati aku bile dengar die ketawa...jiwa aku tak akn tenang..aku tak nak lukai hati die walaupun perkara tue remeh temeh kerana hati abg skrg mesti dijaga seelok-eloknya. Smpi masuk je kolej terus duk bawah icon n depan kipas..huhu..nak cepat kering...xpi sejuk gile...x tahan ar...

pagi td,aku dah siap basuh semua baju aku...dah kering cepat sbb pagi panas gile...cuma kemeja abg tak iron lagi...baju aku pun tak iron lg..pagi esok kena buat supaya tak kelam kabut...
aku dah survey kasut utk match ngan dress aku...very nice price n pattern..i like it..next week sure aku beli xpi takut nak ckp ngan abg..sure die mrh aku lagi sbb asyik le beli kasut...kasut hitam aku dah anto ke klinik kasut sbb tumit die dah haus... kasut pun gi klinik bila dah sakit..huhu...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 sharing & caring:

chitee said...

da kawen ke blom ni..hehehe... o ye.. letak la tagboard kat blog shigim. senang nnt nak tinggal msg. hiks..

Fernaiza said...

kite lom kawin lah..hehe..tagboard kat mane akak..hehe...pu se tau?...