Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Jom pi shopping..




4.25ptg -Aku baru dapat open blog kesayangan aku nih..dah lah smlm aku menyirap dgn printer canon yg buat hal...dekat 2jam aku melayan kerenah printer 'gile'...hari ni aku masuk keje pukul 11.30am..itupun lambat..mati aku.. abg dah jemput ...aku suruh die gi pasar dulu..aku belum siap make up lagi nih..hehe...aku dah bangun pagi sbb nak cuci baju aku dekat satu bakul..huhu..Yg sedey ye mesin basuh tak leh gune..rosak! Arghh!..tabah je lah...berus pakai tangan je lah...nasib baik lah 'spin' mesin tue boleh pakai ...aduh...siap kemas semua satu rumah,aku sidai baju plak..

Hujan diluar dah reda..risau,gundah gulana...risau kan abg..td lunch aku dh call abg..abg kate die kuar lambat so aku tak yah kot dtg..makan kuih ngan nasi lemak je kot..sbb aku nak gie Avon ngan gi Astaka jap nak beli brg...aku tgh mencari kod 0131-5...mama tulis kod barang je...aku mencari2 kod ye..biarlah ek..esok tanye je kat salesgirl Avon...barang2 mama dekat 40rm..aku beli utk abg spray body blue ...erm.. aku dah beli dah kasut kat leno...tp mcm longgar sikit tali...aku pun dah beli earing ..simple n cute...

Hari ni bz lah jugak...ramai jugak student nak print ..scan..photostat...Ermm..sat lagi call abg...
aku balik mlm hari nih...penat sungguh lah aku hari nih..huhu..Aku mintak atie ajao aku nak edit chat box..so ramai2 lah chat lah ye...or u can leave ur mcg here...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 sharing & caring:

:::aTie::: said...

amboi.... p shopping xajak ek...
tp kasut putih tuh lawa er... harga pown ok...
nnt nak ajak mummy(sis adreana)n puan sri(sis ieda) p bli satu...
muahahaha.....

Fernaiza said...

boleh tak ade hal ye...td aku nak ajak korang..korang ade class kan...

IzWaN @ Iza'aN said...

wahhh... nampak cam puteri hang lie poh.. huhuhu...

Fernaiza said...

ye ke...hehe...pandai ye adek