Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~ deal !~

nak kawin..nak kawin....semua org nak kawin kan...semua org nak yg terbaik utk majlis impian,betul kan?
persiapan kawin ini bukan keje mudah....org kata pengantin tak yah buat ape2....org lain akan settle kan....masih ade org mcm tu, yela....kos bkn kuar dr pengantin....sponsor dr org tertentu,leh la kite goyang kaki? betul kan... tapi ade jugak bride to-be...yg nak uruskan sendiri...sape tak nak, majlis sendiri, mesti la yg paling best la dlm hidup, betul kan...

mcm aku ni....dah la student....lg ni aa nak final sem utk next year..dgn majlis kawin lepas tu. agak pening la jgak....aku settle down, duk fikir...dekat setahun lepas tu...itu fikir2 je...lum nak membuatnya..alhamdullilah, aku ni jenis mencatat...catat tu..catat ni..list tu..list ni...buku pengantin melambak2 buat reference..terus-terang , segala perbelanjaan bukan dr aku...aku mane la ade duit..student kan...huhu. mmg tunang den la yg bertungkus-lumus...segan dah ni aa muke..huhu. so selagi aku leh mencari dan survey utk majlis kawen nanti...aku akan cr yg paling terbaik, service ok...bayaran ok..aku ngan tunang aku ok je. tak adelah nak grand..super grand kan....klu ade yg murah, tak la nak yg over de budget..mati tunang aku nak membayar cash ye.. biase aku letak budget lebih sikit, so aku akan survey betul2...cerewet ke aku...bukan..bukan...buat keputusan pun lmbt aku ni...uish..itu yg bahaya, sbb tu setahun lebih awal aku get ready..bukan excited nak kawen tp takut aku lmbt bertindak..lalalalala..

alhamdullilah....deal dah and book the date utk pakej perkahwinan..kenalan dr abg aku :-) okla, price boleh tahan cukup lengkap, cantek, update to date,* aku byg kan klu aku..byk duittttt...wahhhh...berangan je la... dan service mintak2 la ok..aku ok je klu org ok ngan aku...:-) ukuran baju dah amek...n then will update lg la nanti. quote brg2 pun dah..erm. settle...tp kami akn update kemudian. agak lega sikit hati ni...........aaaaaaa..cerewet aku ni, sama la en tunang..cerewet gile.

utk photography pun rasenya...aku akn discuss balik dgn abg....abg...tlg la decide mane satu..ade 2 ni..pilihla..pilih la....syg tak tau nak pilih mane....dua2 best..

lain2 update adalah...book utk khemah.....bile...bile...nak nak num hp uncle bidin tu...owh, kat papa. tak pe papa, angah tau papa bz sgt, angah akan jumpe uncle tu utk settle kan..yg mcm mane angah nak,ok ;-)



Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 sharing & caring:

Rosli Arof / Photografik said...

salam nurul...

hehehe...jgn poning2 yo, den pun poning jgk ni atas sebab yg sama, huhuhu..

saya ok je nurul, anyway thanks ya :-)