Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Hanya tinggal 6bulan lagi..

Tick-tock..tick-tock...semakin berdebar2 plak jantung ni...semakin hari, semakin hampir hari itu. 6 bulan itu jugak, aku bakal menamatkan pengajian aku di UPSI, baik sahaja berkahwin nanti, aku akan pratikum..dimane? masih tidak tahu...harap2 tidaklah jauh ke utara ,insyAllah :-)

Tatkala ini...penghujung bulan ni aku masih sibuk dgn urusan belajar, final exam pd 18nov ni. masih belum bersedia, masih sibuk menghantar assigsments major. Selesai menghantar keje advert, masih menerima keje utk exhibition..last minute decision, hanya menurut perintah. saya hanyalah seorang student :-) Pameran di Galeri Upsi pd 10nov.tiada assesment seperti dijanjikan dulu. Dan juga pameran di Penang pd 19,20,21nov...(berjalan2 lah kami pada cuti sem ini). seronok time belajar ni, berjalan2..:-) * last minute : TAK JADI PERGI!

Cuti penghujung bln 11 dan bln 12, telah aku set kan pack2 bagi full package..huhu. Cuti semester penggal ni, akan aku gunakan sebaik2 yg mungkin..menguruskan hal persiapan kawen. Dari urusan kursus kawen.. harap2 tempahan baju nikah &baju hantaran akan di ambil pd awal bln 12 nanti. Aku pasang niat, nak menjahit beaded DIY, insyAllah :-) Souvenir utk VIP pun telah aku tempah. Kad kawen pun get ready utk design. Dan semestinya ...bunga2 telur aku, InsyAllah, siap sepenuhnya bulan 12 ini,kene target( dh mcm keje kilang, ade target)huhu. Makcik sedara aku dah siap2 bagi 2 pahar bunga telur color white, itu ku setkan utk majlis inai kecil dan inai besar nanti.

Sempat juga, berkesempatan aku ke Nilai bln bape ek..bln10 akhir kot..aku sempat survey curtains, murah dan menepati citarasa. simple design :-) sudah ku suarakan kepada mama, insyAllah, sponsorships nanti :-) senyum lebar la aku. jika tak berkesempatan kesana lg, hanya la beli di Nagoya, Melaka. Bln 12 jugak, aku mahu ke Ayer Itam, Bp..mahu memborong bekas mengkuang yg masih kurang 300 biji. paper bag utk vip 200pcs.

Hal brg hantaran, dlm progress membelinya, beli satu2 tiap2 bulan. Awal bulan 1 akan disettelkan semuanya. Bln 12 abg dah mula survey barang kemas utk saya :-)

6bulan lagi....tgk abg, mcm relax..aku selalu bertanyakan ttg ape2 masalah yg timbul...'abg,abg ok?' ye,abg ok la syg...'xde la ngk abg mcm happy je, betul xde masalah lain'? takut x? nak takut ape ye syg?'yela...dah dekat, syg takut..'haih, bukan seronok,beriya2 ke nak kawen?'mmg la seronok, takut...masa, sy sibuk dgn final..kewangan sudah tentula kan...tanggungjawab..mmglah, boleh, syg boleh buat,abg boleh lakukan,insyAllah..aku senyum, terima kasih atas sokongan abg :-)

Penantian ni akan berakhir......akan tiba hari itu..sama2 doakan kami yer.terima kasih semua :-)

Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 sharing & caring:

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1 said...

Im nervous too..but too bizi with all those assignments..adei!

Debaran 4 June 2010...huhu

NurulShigim said...

to wan fadzlina :-)...wah...takutla pulak sy....debaran..debaran itu semakin terasa...huhu