Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

in progress DIY - Bunge Teluq ( Part 6) : UPDATE!

Dengan ini, blog saya sedang mengalami  'under construction' ...sbb tgn terlalu gatal...huhu.

My bunge teluq sedang dalam 'ondeway' untuk disiapkan...yahoo! lopaih ni den leh continue bunge teluq yg 200-vip punye pulok..yeahh! design utk 200-vip ni, sweet2 je, simple je..tak pakai byk kos, sbb den nak mengurangkan kos dan masa...den tak larat nak duk menghadap, bukan pe, koje mende tu merumitkan bile byk sgt bende nak bubuh, lg2 dekat 200 pcs den keno buek..ade pengsan kang!


be continue....

ketemu lg kite..dah jumpe dah adapter hp! kualiti gmbr amat rendah, so nmpk 'tak cantek' dan 'tak sempurna' la pulak dlm hp ni. sesudah reben bunge dah siap, setelah sy sudah siap men'gopek' ke mengupas bwg2 utk masak hari raya jumaat ni....akhirnya, terduduk la sy menghadap laptop yg kene 'format' tak lama lagi ni..

so....


so...

inilah die proses2 yg 'mereka' lalui, hampir ke situ..masih lum siap sepenuhnya, sbb sy lum ikat tmpt isi teluq..huhu. tak larat dah..siap semua satu keje..baru siapkan semua,ok!

ini bunge teluq utk 200vip
: simple je kan..? x cantek mane pun, setelah mengambil kira kos & masa. special for : family laki aku, relatives & friends


ini lah bunge teluq utk belah lelaki dan sedara-mara den :-) hopefully,diaorg berkenan la di hati. jgn berebut2 sudah la yek. ini special edition tau! sbb kuantiti dalam 80pcs je..

alrite! doakan sy utk lebih gigih menyiapkannya, sy doakan kamu jugak ye semua yg sedang DIY utk persiapan kawen anda semua! Abg yg paling byk bagi support! love u,yayang! yang paling bermakne, adalah  perkahwinan kita yang terindah  nanti!


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 sharing & caring:

NurulShigim said...

test...test.testing!

ieja said...

rajinnye nurul..
akak da start lagik.. risaunye..

NurulShigim said...

kak ieja : rajin ketika cuti semester..huhu

akak boleh punye! insyAllah, take ur time yer sis :-)

gmbr nk upload tp...cari adapter tak jumpe2..huhu..comin soon

asna cute said...

tarikh kita kawin sama hehe ;)

Rosli Arof / Photografik said...

huhu...cantik template ni :-)

bunga teloq tak nmpk lagi ni...

NurulShigim said...

to asna : owh ya? 4 june & 5june2010? really? gud luck wuth ur preparation :-)

to rosli: ok, nak upload ni..ready ek..heheh

Al Quds Travel said...

Al Quds Travel Welcome You :-

"AL QUDS TRAVEL FAIR 09"
Date : 10,11,12 December 2009
Time : 10.30 am - 10.00 pm
Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
Official Radio : THR Gegar FM
Tel No : 609-747 9999

Diskaun hebat untuk semua
pakej pelancongan!!!

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1 said...

Hai nurul!date kawin kita sama la..4 & 5 June..ekceli sy pun student UPSI..tp bdk DPLI. Kalo terserempak kat sana tegor la.hehehe..

Sgt kagum dgn smgt awk DIY bunga telur..so high with sentimental value kan?Chaiyok!Chaiyok!

NurulShigim said...

to wan norfadzlina :-) la ye ke? dah sem bape? fakulti mane? sy sem depan dah sem 7 :-) contact la sy..0126337782, miss call ek..mane tau leh jumpe kat upsi. sy duk kat hostel khar :-)

hepi kenal awk :-) sama date nikah kite..x dpt la kite attend majlis kawin kite...hahaha...

anyways, congrate ye! dpt habuan istimewa ari tu :-) terima kasih :-) sy buat mane yg daya je. cuti sem je leh sy abeskan mase dgn persiapan kawen.