Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

' Hadiah Cinta '

Idea-idea yang sering 'bergelumang' dlm fikiran aku...
Specially utk 'hadiah cinta'. mahukan sesuatu yg sederhana dan kelainan..'cik shigim,igt... 'not everythings can be prefect,ok'....ok...tapi kelainan yang aku nak ni..adalah, xdelah bajet besar sgt pun, janji pandai cari yang paling sesuai dan harga yg berpatutan..
lama dah kufikirkan....sejak 6bulan yg lalu..tp tak terlintas2 utk me'luah'kan..
terpana dan terpegun tatkala..sejak masuk online contest 'merisik gallery'..pasal gubhn hantaran..alhamdullilah,akhirnya pemenang utk online contest tu dah ade....BIG congratulations to : Wan NorFadzlina. Terima kasih jgk kepada merisik gallery kerana sudi memberi 10% utk para peserta yg lain(termasuk saya)..hehe.
eh, balik kite pada 'hadiah cinta' saya ni..emm, gmbr diatas itu,seperti yg anda maklum..adalah plate kan..aku ter'click' blog sis ni....cantek banget, dan ideanya itu....meningatkan kembali kepadaku... Mari la ke sini http://herweddingdiaries.blogspot.com/
so, disini....secara kesimpulannya..ramai yg tanye sis tu..mane cr fresh flower yg murah sedozen..mane beli pinggan putih tu....aku mmg gilakan bende2 putih!huhu
so....aku pun click le ke url http://www.ikea.com
cantek,simple,mcm2 color ade,mcm2 design ade..lg2 harganya..amat la berpatutan.x delah mahal.janji lepas kawen, leh guna balik..sekaligus meniimatkan kos,betul x?
so....utk menambahkan kelainan lg..aku maukan..cushion utk alas pinggan tu ,sbb senang nak pegang sbb takut ter..terjatuh ke..tak tau la kan..
so..bape byk so la.....adui...jadi, idea aku ini adalah utk hantaran dia kepada aku atau hantaran aku kepada dia? alah..mcm mane ek....sudah tentu la...hantaran aku kepada dia kan?
*bile nak gi Ikea ni? ikea tak de kat muar, tak de kat melaka...hehehe. if pesan org, takut tak menepati citarasa....'cerewet banget la kamu ini!'..adui!


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 sharing & caring:

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1 said...

Hai..sy pun ada p blog sis tu..n terpikat jgk dgn idea pinggan putih tu. Sgt praktikal..cuba lah.Sy ni x kreatif nk gubah sendirik..huhuh..

Neway thanks for the congrats wishes..=)

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1 said...

Hai..sy pun ada p blog sis tu..n terpikat jgk dgn idea pinggan putih tu. Sgt praktikal..cuba lah.Sy ni x kreatif nk gubah sendirik..huhuh..

Neway thanks for the congrats wishes..=)

NurulShigim said...

welcome my dear :-)

insyAllah, sy akan cubajaya..