Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~ Selamat Menjalani Cuti Semester!~


Mode : Im getting Married!

Tak sabar untuk buat persiapan kahwin! saya mula memikirkan ttg gubahan hantaran yang bakal saya realisasikan..

Abes paper kul 10.00am, alhamdullilah ..saya dapat menjawab dengan yakin. Harap2 semuanya akan berjalan lancar, selebihnya saya berdoa dan bertawakal saya dapat mengekalkan kedudukan PNGS saya :-) InsyAllah. Good Luck kawan2 semua. Buat 3-9-4 , maafkan saya sekiranya saya membuatkan sekalian ada terasa hati dengan saya, ataupun ade perkara/kata-kata saya yg menyinggung hati kalian, maafkan saya ek !

Hari ini, lepas dah kemas brg2, pack already, anta dan tumpang letak kat uma seorg kwn , saya terus amek bas dan melangkah pulang ke tmpt asal saya : Muar!


UPSI, jumpe lg kite pada 28Dec2009 :-)
Kolej KHAR : You always in my heart! (hahaha,ye ke?)
Cabaran & rintangan untuk sem depan adalah lebih mencabar, final Sem!


Lepas lunch, kitaorg (lexicon gals) gie buat photoshoot kelas...hahaha
sanggup panas2 ni...tmpt kat rumah tamu NC,UPSI.
cantek pemandangan kat situ.
thanks to cecima & mid :-)

enjoy the pictures!



lexicon gal : Mid, Min, Baizura, Sigim, Cecima, Hafizah, Arina :-)

catch us : http://lexicon03.blogspot.com

Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 sharing & caring:

f i f i said...

hey there!~

congratulations on ur becoming wedding ya!

ieja said...

nurul. da abis exam eh..
xdapat jugak jumpa kan.. selamat bercuti ya..

Cik Anis Safira said...

hahaha
gmbr yg last tu klaka... mcm family portrait lak! kikiki

nisa said...

Hi Nurul,

kami ada 1001 fabulous wedding gifts at very affordable price!!!
rugi tak jenguk our fotopage..

just click;
http://gardenofgalleria.fotopages.com/

Rosli Arof / Photografik said...

wah...insyallah mesti lulus punya.
mee bandung jgn lupa ya :-p

NurulShigim said...

hye fifi :-)

thanks! for you too..realisasikan impian perkahwinan awak bersama si dear :-)

hye eija :-) dah, nurul dah abes exam, sedey bile kite nak jumpe lg kan?

cik anis :-) hahaha, klaka gile..itu artistik dr midah...die suh..hihi

hi nisa :-) thanks jengah my blog,alrite.i will catch u!

rosli :-) thanks, insyAllah...saya ingat...mesti ingat punye mee bandung tu..special dr aman & atie :-)