Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

DIY Chiffion Veil (part 2)

Salam...

hi my followers..rasenya dh lama sy menyepikan diri..alhamdullilah, semuanya berjalan dengan lancar, sy telah berjaya mengharungi semua pengalaman belajar spjg 3 thn setgh di UPSI..akhirnya sy berjaya dengan final project sy... 

so..utk persiapan kawen sy, for this week sy follow up my veil & my baju hantaran...hampir siap sbb dh nmpk beadsnya..sy suke2 sgt..lepas ni leh anta g dry cleaning..
Mak andam, sudah call..tanye bila lg nak jumpe..insyAllah for next session pd hari isnin ni 10 Mei..aku request, bj sanding nak fiiting 2 kali seblum bulan 6 nanti. dan nak fitting jgk baju persalinan utk  5jun.
Tailor, baju melayu utk hantaran abg, siap minggu ni..insyAllah Sabtu ni g amek.
Guestlist semua dh get ready dh ade alamat, dh kumpulkan..7Mei ni aku dh mula edar kad pd kwn2 dan lecturer UPSI..sbb lps ni dh tak jumpe sblum cuti pjg..
dan dlm kepala otak skrg ni, asyik fikir idea nak deco hantaran je..chaiyok2..


nantikan kemunculan..veil comel sy...;-)

beads sudah kelihatan...

sy suke...lum complete..

inilah baju hantaran dr abg utk sy..utk dipakai mase khatam dan jg bertandang uma abg ;-)
sesimple dr sy..


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 sharing & caring:

asna cute said...

wahh buat veil sndri? Tabik! la.. asna pun ngah mncari veil nie huhu.. mcm terpakse beli jer huhu~

farahfatihah said...

dear, u buta veil sendiri??? wahhhhhh hebat la!!! beads tu pun u buat sendiri ke???? gooddd!!!

my note said...

huhuhu.. kena tabik hormat nie...., saya pown tgh mencari veil nie... huhuhuhu,

ElyaElmo said...

mesti cantik...:)

Zahra Ashiqin said...

asna, veil akak ni bajet murah je..beads baru 1.90rm je sepeket..hukhuk.. kain lebih2 je dr buat baju. ade 2 helai veil, satu ni yellowish satu lg, utk nikah..
skrg mcm2 veil ade kat pasaran, asna leh pilih..

farah, :-) i nak jahit sendiri but i have no enough time la my dear, idea dr i..sponsor menjahit dr adek angkat i..hukhuk.

mynote, malu i...hukhuk,veil sy simple je..bkn ade tampal2 lace pun.. u leh search mcm2 jenis veil ade..

elyaelmo...sy dh try berangan pakai ari tu...walaa..cute, sy tak suke pki labuh2, lgpun sy rendah, tak sesuai pki labuh2 sgt..menyusahkan pergerakan sy yg agak aktif..hukhuk..

anyways, thanks guys..drop comment here ;-) tgguu ye kemunculan veil sy bila siap nanti ;-)