Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~sebalik degree show2010~

Sebalik ceritera Degree Show 2010 : Visual communication


Presented by : Lexicon's

setiausaha sedang mencatat...follow up

meeting sedang bermula...brief utk meeting dgn MDTM

photoshoot class sedang berlaku...utk portfolio degree show kami

Jom kite layan gmbr2 spjg pameran ini berlangsung.....

Hari Pertama : 1 Mei 8mlm


booth promosi : Hamidah



booth sy : Nurulsigim Abduwahab


saya berposing ;-)

2Mei : En Azlan & Cik Syuhada

yeaa.. abes dah..


terpampang muke i...

alhamdullilah...to all lexicon's member Cecima CecimiMidzuka MidArina SurianiNur Baizura Binti ZamleeNurjazmine SyahnazFiza Hafizah Wahab, Faatimatul Kaamilah,Rozita,Nazmi...taniah, diatas ketabahan dan semangat bekerjasama dalam menjayakan pameran degree show 2010.
dan terima kasih byk2 kepada pensyarah2 yang membimbing kami,Pn Mila Salima Halimi, En Ramlan Bin Jantan, En Nur Azlan Bin Hj Zainuddin, En Arnese dan terima kasih atas sokongan daripada Fakulti Seni & Muzik, Naib Canselor Upsi,MDTM dan juga junior2 viscomm part 6 yang byk membantu dalam menjayakan pameran ini..serta kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung, terima kasih byk2 :-)

akhirnya, aku telah berjaya menamatkan 3 tahun setengah pengajian di UPSI, Tg Malim.. insyAllah, ade rezeki boleh sambung master , bile tu? tak tau lg..
lepas ni, nak berpratikum di Banting ..insyAllah, aku akan jd guru yang paling baik dan cemerlang :-)
Yeaayea, skrg nak tumpukan perhatian kepada hal persiapan kahwin yang tinggal sebulan jek lagi...insyAllah.


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 sharing & caring:

^^miszdeana^^ said...

Congrates!!Jmp nt 8hb yea...:)

Zahra Ashiqin said...

thanks d! yahooo...lalala..insYAllah..

farahfatihah said...

wahh siap ada poster!!!!!! glamer la pas ni hehee

Zahra Ashiqin said...

hahaha...bunting tu..besar punye..hukhuk..glamer mak nyahh..semua org kenal..hukhuk..