Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Darurratttttt

Kami di Kolej Harun Aminurrashid,UPSI telah di'kurung' selama..hingga diberitahu..dgn rasminya dimaklumkan oleh Pengetua Kolej.
:-( kami tidak dibenarkan keluar dari kawasan hostel, beli makanan di cafe.... 'duit aku dah tak de..nak kuar,cucuk atm...tlgggg....

Semua kuliah dibatalkan...KAMI TIDAK DIBENARKAN KELUAR,GATE TELAH DITUTUP...'aku nak balik kg Khamis ni....Uarghhhh!!!

Disebabkan separuh dari student UPSI mengalami demam...

Ya Allah,Ya Tuhanku..aku redha atas melanda kesulitan dimuka bumi. Ampunkan dosa2 kami.
Jauhilah kami dari bencana dan penyakit ini...

Aminnn..

Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 sharing & caring:

emotion device said...

Takut H1N1 baca blog aku hahahah..

Cik Anis Safira said...

Alamak sigim... ye ke??? adoila.... korang jaga2 tau? even tho korang x kluar pegi mana2 still berisiko ok? sbb ada kes org tu x pegi mana2 pun still kena.. bykkn minum air.. kena kerap basuh tgn.. and jauhkn dr sape2 yg demam tu. take care~

NurulShigim said...

ed,kamu memang ahli pemikir yg hebat..

cik anis : ye sis....kecian kat kami ni..kak anis,thanks ur advice..ye ke,,duk diam2 je dlm bilik ni...
ok...kerap basuh tgn ..ade sabun dr hosp~

Rosli Arof Of The Story said...

salam nurul...

simpati jgk dgr berita kamu ni, aku pun baru tau tadi sbb adik kwn aku pun student tmpt kamu jgk.

Miss Shareeda said...

sabar byk2 yer awak..
patuhi arahan utk kebaikan bersama.. hehehe...

watiehusain said...

ASSALAMUALAIKUM DIK....huhuhu, jaga diri n kesihatan k...byk berdoa dan bersabar, semoga dipermudahkan segala urusan olehNYA...ILP Ledang pun dikuarantin gak...termasuklah akak sefamily....salam sayang study smart...congrats untuk anugerah Dekan tu....NURUL sHIGIM bulehhh!!!!

NurulShigim said...

to rosli : thanks ur sympathy ..aku pun cuak dan takut dgn penyakit yg Allah S.W.T turunkan ni.

to miss shareeda : sy patuhi arahan, klu diaorg suh balik kg..sy nak balik.heheheh

to watiehusain :salam,kak. akhirnya jumpe pun sy disini..hehehe. ye ke akak? akak pun kene kuarintin gak. agak bahaya penyakit ni kan, terima kasih akak :-) Yeahh!!! nurulshigim mmg BOLEH ! heheeh

Anonymous said...

ha, I am going to experiment my thought, your post bring me some good ideas, it's really awesome, thanks.

- Thomas