Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Wedding Card

Wedding Card kami bakal di 'design' oleh kawan satu batch aku,satu bilik ngan aku sem ni : Arina Suriani. Setelah kami berbincang dan aku terjatuh hati dgn design die utk sepupu die kawen bulan 8 ni, kami mencapai kata sepakat utk dia me 'design'kan dan siap printing :

kad kawin : utk 2 version (500pcs)
signage ( saiz A3)
banting ( 2 x 6inci)
banner ( 3 x 4inci)
poster potrait ( saiz A3)
tag name TQ
anyways, thank u ina! aku akan byr upahnya. dont worry ;-)



Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 sharing & caring:

:::m!Sz wItHouT fEeLinG::: said...

whoa...xsbr nak tunggu ne!!

Upcoming Big Day said...

i want one! hihihi

Nurul Shigim said...

to misz : x sbr kan? klu atie tak sbr...akak lg tak sbr..hehehe

to Upcoming Big Day : okeh...insyAllah :-) keep in touch k .. :-)

arina said...

same2 cgim..aku cube buat yang terbaik k..harap2 ko suke..kirenya mcm hadiah kawen ko laa...hehhee..klu ada yg ko nak tokok dan tambah ker kite leh bincang lg k..ok wish me luck

cikin said...

salam kenal nurul shigim..:)

wahhh... sudah mendesign kad kawin..:) cik cikin br sabtu lepas tempah..;)

smoga smuer preparations kita berjalan lancar.. aminnn..:)

Nurul Shigim said...

salam cik cikin...menarik cik cikin punye blog...mcm tak lama lg je...sy lg 10bulan...ari2 hitung ..hehe.

thanks drop ur comment here. kad kawen br order je. design br decide bulan 12 nanti :-)

aminnn :-)