Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Deal sudah!

Officially Muhsin's Photographer will be my wedding photographer & videographer.

Actually,mereka adalah kwn sy di Upsi, same course tp lain batch ade tapi lg..pangkat adik2 jugak. Cuma bezanya mereka skrg dh semester 7, so i ni junior diaorg je...

Mula2,mmg aku dah quote lama dah diaorg ni, cuma ckp2 tak confirm je. aku still buat research price2 yg berpatutan tapi..apabila aku mula memikirkan bajet dan mungkin kesuntukan masa. makan mase jugak nak kenal2 lebih closeup photographer ni supaya aku tak la segan2 nak pose. if dgn diaorg ni,aku dah biase...ikut trip sane-sini, jumpe di fakulti/kampus..oitt..oiii je...jawabnya beribu2 keping la pose wedding aku nanti..hehehe.

aku terpakse deal&book mereka awal kerana,next sem aku dah xdpt jumpe diaorg disbbkan diaorg dah gi pratikum. hanya dpt contact melalui hp je, terpaksa la aku poskan kad kawen aku nanti sbb diaorg org utara nanti mau mai selatan.

so price yg sgt menerujakan aku adalah RM1800sahaja (belum tawar-menawar lagi nih) :

cover utk 2 hari :
nikah +khatam alquran+malam berinai+persalinan baju
bersanding+outdoor photoshoot
yang paling BEST : including videographer &
custom album

thanks shahril n baim :-) selamat berkerjasama. harap2 tiada aral melintang.amin :-)



Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 sharing & caring:

:::m!Sz wItHouT fEeLinG::: said...

persiapan akk hampir complete kan...
xsabar nak tunggu hari lansung nnt...
msti meriah...
kiter plak ntah bile...
hehehe

Nurul Shigim said...

to misz : persiapan akak masih dalam perjalanan...insyAllah :-) doakan akak yer :-) meriah sbb kwn2, n u mesti kene dtg dan sedara-mara....akak dpt membygkannya...ehehe...
calon dah ade x ni?hehe

ieja said...

nurul: nnt boley la jumpa.. ieja keje kat TM bangsar.. da banyak jugak persiapan yg da settle ye nurul.. ieja xbuat ape pon lagik..

Nurul Shigim said...

to ieja: owh keje kat kl ek, boleh2 nanti kite jumpe k..this my num 0126337782,nanti kite leh tukar2 share idea k. ala,eija..nurul buat sikit2 je persiapan..buat yg mane termampu je.bulan 12 je akan lebih sibuk sbb akan terase bahang 4june2010 tu...huhu. eija bile yer majlis?

ieja said...

nurul.. ade ym x?
add ieja eh.. ieja_johari

Dayu said...

mmg puas hati la pakej dia
rm1.8k dpt tu smua kan
custom album lagi
*kita dulu buat sticky je..takde duit lah nak custom ni..buat sendiri lah custom*

Nurul Shigim said...

hi dayu..

ikutkan nak buat jgak custom sendiri.lg best create sendirikan..puas hati..
alhamdulilah,rezeki dpt photographer yg ok :-)import jauh dr utara..huhu.awal gile booked ni.

kite tunang pun sticky je, igt lepas kawen leh edit2 utk custom design sendiri.