Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Outdoor Pre-Wedding

Aku bercadang sebelum kami melangsungkan perkahwinan next year, kami ingin melakukan outdoor photoshoot pre-wedding. Aku dah buat research..dan lastly aku rase nak pilih http://roslifoto.blogspot.com/, aku send email quote and die first respond..okla,pakej die..xdela mahal sgt. harga terbaik buat cik nurul :-)

kwn aku tu lmbt sgt quote,ceh..without custom aku nak, siap aku plak letak harga. murah gile! tp die nak buat secpt yg mungkin. jadual aku penuh gile,mane sempat...xsempt!huhu.xpela,xde rezeki.

Tag msg to en rosli je trus...den mls nak send email lg...huhu. he is from Pontian,rasenya..x jauh pun dr muar. huhu. bukan kawasan berdekatan ye ;-) terus plak die call aku, then we deal bulan 9, mase birthday aku 26sept raye ke-7. naseb baik bkn raye ke-4...die bertunang. selamat bertunang yer en.rosli :-)anyways, thanks :-)

tempat2 yg aku rase sesuai utk shoot :

pilihan 1 : kawasan kampung rumah abg
* ade lalang-lalang,pokok getah..
pilihan 2 : tanjong emas,muar*tmpt rekreasi,dataran
pilihan 3 : kawasan tepi sungai muar,kat jmbtan muar
pilihan 4 : sabak awor,kawasan tmpt mkn ikan baka

tlg pilih utk saya ;-) sy kekeliruan...

Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 sharing & caring:

Rosli Arof / Photografik said...

hehehe...ada masuk jgk ya :-)
insyallah kalo perut tak senak mkn ketupat raya nti, moga2 suma berjalan lancar...yang penting gambar yang terbaik.

tmpt yg dicadangkan tu pun mcm best je...

Nurul Shigim said...

hi en rosli :-)

ade..kene masuk jgak..promote jgk la ni..hehe

hehe,harap2 tiada aral melintang..sy dah lama idamkan outdoor photoshoot ni.

best..best tmpt2 tu mmg best. kite sama2 pilih nanti view en rosli ngk ok.sy ok je..