Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Pelamin Impian









* mintak izin yerk sy upload gmbr2 pelamin drpd pihak tuan/puan.tq :-)


Antara jenis pelamin-pelamin yang menjadi impian pujaan kalbu kami...
Aku sudah deal dgn mak andam tp lum tunjuk mcm mane pelamin yang kami nakkan...
Mak andam tue dah tertarik dgn halaman rumah atuk aku dgn rumput yg hijau, sedang cite mmg lah sesuai untuk garden style.

Aku mintak pendapat mama ttg itu, die kate ok gak...tp klu ujan mcm mane? hehehe,aku pun jawab yerla jugak ek...ermm...hall rumah atuk pun luas, buat pe susah nak biarkan kosong mcm tu..erm, tp mak andam tanye aku lg ttg pelamin...erm, aku ni kan ssh nak buat keputusan.
pendapat kwn aku plak, kene ngk betul2 design pelamin tu, sbb klu nampak simple sgt buat luar umah, mcm tak berapa ok la...disbbkan jgak aku nak budget utk khemah. Klu tak cukup budget hanye 1 khemah arabic je aku tempah, sbb 1 khemah including scallop, kipas, kerusi +meja hanya rm200 je. Halaman rumah atuk aku tu dalam 3 khemah, so utk kurangkan budget hanya 1 khemah je aku tempah untuk meja beradab dan VIP guest. TAPI, insyAllah..akan diusahakan utk 2 khemah lg,if budget ade aku akan tempah 2 lg ;-)

* buat belanjawan kawen mmg perlu, ssh agak tp kene belajar...klu ade 'sponsor'..lg syok ;-) hehehe.

Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 sharing & caring:

Ole-Ole Manis said...

Hye Nurul,

Price :

100pcs : RM2.50

300pcs : RM2.20

500pcs : RM2.00

1000psc : RM1.50

harga dlm blog pun ader :)

http://hargaoleolemanis.blogspot.com

Nurul Shigim said...

tq ole-ole manis :-)

Ole-Ole Manis said...

my pleasure. :)

ieja said...

ai nurul.. salam ziarah.. bile majlisnye ni? study kt tg malim ke?

Nurul Shigim said...

to eija : ye,sy study kat tg malim. kat upsi :-) leh jumpe klu kesempatan. eija keje kat mane? majlis nurul 4 june 2010,insyAllah :-)

nadeera said...

senang hati bila byk benda dah sattlekan..pelamin tu pun semua cantik2..lagi yg warna putih tu..heheh suka semua..

Nurul Shigim said...

to nadeera : hi nadeera! yep,senang hati la jgak bile byk bende yg dalam proses, xde la settle lg sepenuhnya..
kan..cantekkan pelamin tu semua...itu antara koleksi2 yg sy minat, harap2 direalisasikan la theme sy tu..hehe