Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Sekembaliku di UPSI..


Lenguh kaki .......sbb mengangkat dan mengangkut brg2 naik ke tingkat 8, nasib baik ade lif.
Alhamdullilah.....semua ok....kejap lg K.O la ni...penat sgt...tp mata ku masih ligat mahu menge'post'kan sesuatu di blog kesygan aku nie.

Akhirnya, aku dicampakkan keseorangan jauh....cewah mcm la jauh sgt dgn geng batch aku yg 6 org tu...eheheh....diaorg tinggal seumah di level 9, dan aku di level 8 je.eheheh. semangat kengkawan aku ni tau..heheh.anyway, tak menjadi masalah pun...gie kelas pun sama, discussion pun akan sama...Roomate ak kali ni adalah sama batch ngan aku tapi student seni..kamcing sbb aku peramah..perasaan lebih aku ni...eheheh.

Syukur alhamdullilah jugak, keputusan exam semester lepas, aku berjaya...membuktikan aku mesti boleh lakukan, dan bukan utk membanggakan diri, sekadar berkongsi kejayaan saya bersama anda semua...saya masih dpt dean list. Terima kasih semua pensyrh yg mengajar, parents and family mendoakan saya , also my fiance yg byk memahami keadaan saya ketika saya dlm keadaan tension....

Sekembalinya aku ke upsi ini......dan 2009 akan melabuhkan tirainya....2010 semangat baru dan matlamat mesti dicapai..perjuangan masih diteruskan......insyAllah , semester ini akan menguji dan mencabar semangat aku..

Dan sebelum aku smpi ke sini,akhirnya aku berjaya belajar menjahit beads...yeayea....aku belek2 beads kat tudung beauty aku tu, 'mcm mane agaknya die jahit ek, sambil membelek2 tudung tersebut...ape lg, aku jahit la beads tu kat tudung nikah aku...insyAllah, nanti aku upload die entry lain, sbb gmbr nya di hp mama aku...

ok....tilam yg empuk menanti ku......

Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 sharing & caring:

Rosli Arof / Foto Republic said...

dean list...tahniah! nti saya belanja cendol lak ya :-)

NurulShigim said...

rosli nak belanje cendol beb...huhu...bile tu? heheh..terima kasih!

Unikversiti said...

SAlaam. tahniah kerana mendapat deans list. Selamat berperang kembali ke alam pembelajaran. Semoga berjaya dunia akhirat :)

NurulShigim said...

salam to unikversiti :-)

terima kasih :-)