Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~ 1 BULAN 2 MINGGU~

Salam.....


IM REALLY MISS MY YAYANG....love u abg..


Syg nak alik...syg alik muoo....huhuhu.. 3minggu kat sini mcm bosan je...aiyooo....tak boleh tahan dgn tekanan dan kesunyian yg tak menyeronokkan..........arghh...uagrrhh....


Cpt..cpt la cukup bulan april ni...lepas exam, rase lega sgt 27Apr ni...method..method..ape yg aku nak jawab ni..huhu...
26Apr dh final assesment...owh tidak, kat mane nak print semua items final ni...pening..pening...aiyooo, by this friday kene jgk siapkan semua ni..kene siapkan jgk...akhirrnya, semasa aku mengepost di entry ni, aku dh siapkan semua sesi memotong dan menampal...huhu. Get ready, lexicon's!


Mlm ni rase lenguh sgt kaki...naik turun,naik turun...ponek.huhu. Mlm ni rasenya lepas ni nak buat revision sikit ttg method..insyAllah, aku cuba sedaya upaya. doakan sy ea.
En tunang semalam tak niaga, kesian abg...terpakse tak berniaga sbb air di Muar dicatu..hari ni hari jumaat, so abg mmg cuti..kesian abg, die call....syg, abg bosan.. aaa, tuela,ape yg syg rase kat sini, mcm tu la abg rase skrg..heheh.


Tak sbr rasenya menghitung hari hingga ke 7 Mei...OMG! sudah mau bercuti pjg..cuti utk berkahwin..
U ols...sudah tinggal 1 Bulan 2 minggu... berdebar2 hati ni...oh ya ape ye yg lum disetelkan lagi...


1. Fitting baju kawen : belum kesempatan lg...( masa tak mengizinkan...) redha, harap yg terbaik drpd mak andam. kene jumpe lg, utk finalize sekali lg..
2. Deco hantaran : belum lagi sentuh ape.. ( lepas 7 Mei nak tumpukan perhatian..)
3. veil & beads : ondeway
4. souviners vip : 25Apr ni baru smpi..
5. TQ tag : tinggal lebih kurang 300kpg lg..akhirnya, bosan2 kat kolej, buat keje berfaedah.
6. Bilik pengantin : rel langsir IKEA, dah beli! thanks to ida :-) meja solek lum spray lg..
7. Kemas rumah & bilik : kene kemas sikit2, mulai tgh bulan Mei..bg clear..
8. Makeup bertandang : tak tau , x book lg pun utk 13 jun.
9. Langsir bilik pengantin : kak mah, x tgk lg..xpe kakmah specialist bab langsir..nanti g tgk
10. pastikan guestlist : sesi menulis alamat, sesi mengepost dan menghantar kad kawen.
11. tempah kek kawen.
12.  bajet utk makanan nikah & lauk beradab.
13. Poster, bunting ..kene anta printing.
14. centerpiece meja, carpet, guestbook ( hampir siap), material utk photobooth.


ape..ape lg?...tak leh lupe ni semua..masuk diaryyy..dahh..


rel langsir yg aku maksud tu..yg biase org skrg pakai..aku beli 2 pcs je, khas utk bilik pengantin je.




lebih kurang mcm tu la rel langsir tu..tp yg ni besar sgt..sekadar nak tunjuk  sbg gmbr hiasan.




aaa...yg ni mcm aku punye ..kecik sikit..pattern langsir pun aku jahit mcm ni..


ok, uols..nanti sy kembali lg...dgn cerita2  yg boleh sy kongsi bersama anda semua...
doakan sy ea semoga dpt menjawab soalan peperikasaan dgn baik :-) 






Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 sharing & caring:

^^miszdeana^^ said...

oit..jgn lpe 8 mei ye :) hahah.,muo pn kna catu air jg?kt bp puehla kna catu air..huhuuhu.gudluck!!

ieja said...

siannya dia.. rindu kat en tunang ek?? hehe.. sabor dear, xlama lagi.. sebulan lebih jer. hehe