Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~Lexicon's Photoshoot~

Ala-ala model bertudung kan...hihi

i like this pose..my body postur..wedges ade 4inci tu..hihi

testing..testing...haha..gelap belah atas..tgh setting studio.tp i suke dgn gmbr ni..
ala-ala top host show pulak..haha

Uols, itula gmbr2 sesi photoshoot kami dgn lecturer kami...

nota kaki : Pameran akan dipendekkan masa 1 & 2 Mei...yahoo! lepas tu nak g bercuti di Hotspring,sg klah bersama kawan2..sebelum bergelar isteri org...yahoo!
dan dah confirm kami akan dinikahkan pada pkul 11pg...alhamdullilah, capai jua hasrat nak dptkan pagi.
ops, nak update sikit psl kawen.......mms dr bonda mama, gmbr hp je la..sedey sbb tak dpt nak belek..huhu.


finishing : Card & Envelope :-)


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 sharing & caring:

ally said...

cantiknya kad awk...i'm adore..=)

farahfatihah said...

1st: u look like model =P

2nd: kad cantik!!!!!! tempah mana???

farahfatihah said...

opsss ada tag tuk kamu

Zahra Ashiqin said...

hi ally, :-) thank you :-) my bff design kan, color pilihan i...rekaletak semua kami share. alhamdullilah, once dh siap print..menepati citarasa kami ;-)

farah, hihi...jgn puji mcm tu..malu i..hihi..actually kan, cita2 i dulu nak jd setiausaha mcm u..tp sedey...xde rezeki la...
tempah kat www.kad-kadkahwin.com
printing je..my dear..design sendiri..
anyways, thanks ur tag..;-)

mrs.edy said...

chntiknya kad.................

Zahra Ashiqin said...

hi mrs edy, thanks :-) sy x sempat nak belek lg kad tu...sbb ade kat kg..huhu

^^miszdeana^^ said...

hamboi x hengat brposing yea..ngidam la 2 nk jd mdel..hahah :P santek kad kwen ko..ble aku nk dpt ni??

Zahra Ashiqin said...

d, aku menggunakan photo studio tu dgn sebaiknya..huhuhu..bukan selalu mengedik...latihan utk aku berposing 5june dgn 6june nanti..hohoho

sbr ek, alamatnya aku pos je la ek..nanti aku bg by pos je..