Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~Finishing School Phase 3~

Salam,

Hi semua! sy rindu akan kalian dan jgk blog ini....

60hari lagi!!! owh tidak, mase semakin cpt berlalu begitu sahaja, ops bukan begitu sahaja dgn angan2 kosong tetapi dengan penuh suka dan duka..alhamdullilah, kami tempuh dengan bahagia dan menyelesaikan masalah2 yg timbul...

Alhamdullilah, minggu ini ialah terakhir utk minggu 14 adalah minggu akhir kuliah di UPSI tetapi.......aku masih bertungkus-lumus menyiapkan artwork final project untuk Degree Show 2010 yang tak lama lagi...lebih kurang sebulan dr skrg..sebelum aku balik terus ke Muar utk bercuti dan berkahwin..(gatai)hihi.

Tentang persiapan kawen, boleh dikatakan aku berpuas hati...cuma hanya tunggu bulan 5 utk lebih proper dan tersusun. Lucky jgak pada aku sbb aku arrange time mmg tepat2 betul bulan 6..aku kawen bulan 5...sakit jgk kepala aku nak uruskan itu dan ini...owh tidak! aku mau preps wedding aku paling yang diingati smpi bile2. InsyAllah aku akan balik Muar pd tengah bulan Apr ni, mak andam sudah call sendiri client suh dtg utk dicussion dan fitting baju ;-) owh bagaimana la dress idaman aku itu??

Actually our weeding card dah siap dahhhh!! x sbr nak ngk kat Muar kan..tp sampul kad lum siap printing, ceritanya mcm ni..ikutkan dh siap kad,siap sampul kan.tp die call aku, awk ade x bagi artwork utk sampul tu? owh, tak..sy igt awk leh design sendiri.so sy tak buat la..so aku kate awk design je..nama dan tarikh..mcm biase awk buat utk client awk..
so skrg tgh tggu siap sampul tu..lama gak..ade 2weeks..yela....bkn aku sorang, menderet org punye tempahan kan...so itu aku tak risau sgt...

uols nak tau...hahaha, aku lum continue lagi tampal tq tag tu...buat gile la aku.....seriously shittt...aku mmg tak ade mase ..mase aku byk gile menghadap lappy...woooo...keje mendesign byk gile..bukan sikit2...sampai tgn naik cramp..alamatnya, kwn2 aku nanti jd mangsa, x pun sambung kat uma, adek2 laki aku jg mangsa suruhan aku...hahaha!! mama pun leh sbb skrg pun die dh tlg papa masukkan flyers 1000kpg dlm sampul surat..kan nak tampal tq tag..hihi.Actually dh tinggal 700pcs..ikutkan aku sorang2 buat pun dh siap lama...hihi(berlagak)

Weekend ari tu, kami ade kursus finishing school fasa 3, fasa terakhir ni kami didedahkan dengan cara nak buat proposal, resume dan jgk tips temuduga..hari kedua mencabar sikit sbb buat real temuduga..bagi kau!..betul2 punye majikan kene...aduhai...actually, kami didedahkan supaya kami akan lebih bersedia utk menghadapi bidang pekerjaan yang bakal kami tempuhi....owh tidak semestinya menjadi seorang guru tetapi serba-boleh dibidang masing2...nak masuk mana2 bidang pun boleh..inilah kelebihan Universiti Pendidikan Sultan Idris..(cewah, bangga tau!) so sesiapa yg tak attend tu mmg rugi la..bukan rugi sbb tak dpt sijil ke ape...tp  dapat kuasai ilmu dan pengalaman......so renung2 kan lah ye ;-)

so mari kita enjoy ngk gmbr2 yang sempat dishot ketika 2 hari berturut tu ;-)
baru tamat sesi temuduga
hari pertama : 4apr2010

We and miss Nadjidah ;-)




Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 sharing & caring:

asna cute said...

huwaaa nervous nya asna.. kad kawin asna belum siap lagi nie huhu =((

Zahra Ashiqin said...

Asna nervousss...akak lagi nervous...
baru tempah ke kad kawen? akak tempah dr awal bulan 3 ari tu...
xpe..asna jgn risau..insyAllah...dlm mase 2minggu leh siap kad..

farahfatihah said...

yeay!!! xlama lagi atie nak kawen n habis blaja huhuhuhu bagus2 cepat2 keje ek...erk xsiap lagi??? cepat2 siapkan tampal menampal..huhuhu

^^miszdeana^^ said...

uitt..pic aku pn de ek ;)aku x gpn yg sesi II..huhuuh

Zahra Ashiqin said...

farah...yeaaaa..kite tak sabar ni...well our exhibition dpt dipercptkan...awal bln 5..insyAllah :-)

deana, gud news..exhibition kitaorg 30,1 dan 2 mei..lalala~