Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~akhir bulan April~

Salam,

Hai semua...

Skrg ni sy di bilik sy di tg malim, KHAR.......perut sedang mengelodak.....nak muntah,uwekkk!!
Bukan ape2 ye...belum sampai masenya..hihi...actually br balik dr sek ren bidor, lepas mkn tengahari terus ondeway alik tg malim, dengan keadaan jln yg agak tidak selesa...aku mabuk......huhu..

Taniah semua, buat bride to be yang akan melangkah ke alam rumah tangga tak lama lagi...menghitung hari bulan 5.....blogwalking, bukan hebat diy preps weeding...sy doakan gudluck and all the best......lepas ni turn sy pulak akan memenuhkan entry yg byk gile utang..terlalu byk...kesian korang...dan terlalu byk yg sy ingin kongsi dengan anda2 semua ttg persiapan kawen yg boleh sy kongsi bersama anda semua..cewah, mcm rancangan tv pulak kan...hihi..

Utk planning bulan april ni, sy amat full ..bz terlalu sgt..terkejar itu dan ini, nak settlekan mcm2 hal ,almaklum la dh final year kat upsi..lepas ni dh gi pratikum kat banting pulak kan....suasana lain pulak dengan status diri bergelar isteri org....semenjak 2 minggu terakhir bulan april ni sy dan kwn2 berhempas pulas nak siapkan final project.insyAllah...semuanya akan berakhir 2Mei nanti...
Final exam sy akan start 27Apr dan 4Mei...doakan sy mudah dpt jawab..heheh..sbb sy tak rase nak alik muar, sbb dgn keadaan pudu yg dah xde...terpakse g bukit jalil...sungguh malas dah......yeke??huhu
This weekend pun nak banting,survey uma.......jalan2 release tension..hahaha! byk la kau sigim!

Sampul utk kad kawen dh siap! gembira sungguh hati.......tp mcm mane? terpakse la amek kene bwk sikit, 7mei nanti..sbb nak pass pd kwn2..silap2 haribulan....ade aku alik kg pulak ni..hahaha..ngade2 ko sigim!

Last week jumpe mak andam, aku dh siap2 sketch pelamin yg aku nak, meja adab, bilik pengantin...dan juga aturcara majlisnya...secara terperinci ok...aku nak menyenangkan keje die, siap tlg tuliskan lagi siap2.hihi..siap bwk laptop nak tunjuk cth pelamin yg aku impikan......perkahwinan kami biar menjadi suatu memori yg paling terindah!...cewah, tagline bukan main...hihi...semua bride to be ..pasti setuju dgn tagline sy diatas kan...jadi sedaya upaya kita utk merealisasikan impian perkahwinan kite...sekian......

i need to go...ade sesi lexicon photoshoot dgn pensyrh ;-) 1jam awal lebih kene siap awal...mengalahkan nak g mane je..hahah..biarla..peduli hape aku...ops...hihi..



Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 sharing & caring:

farahfatihah said...

dear seronoknya tgk persiapan kamu almost done...moga semuanya ok ya...

Zainur said...

semoga lancar segala urusan. yep semua B2B nak yang indah2 di hari bahgia mereka..same, goes to me :)

^^miszdeana^^ said...

sabo ye cik cgim..,pelan2.nt ko plak yg akn llui ari2 yg smakin hmpir ni!!

Zahra Ashiqin said...

farah, thanks sbb tak jemu singgah di blog sy..byk yg sy utang lagi ni dgn bride to be...
byk sgt mende sy nak share...insyAllah...

zainur, betulkan...mcm2 kite impikan utk hari bahagia kite utk org yg kita syg..

deana, mmg itu yg aku nantikan...skrg ni dh terasa tp buat tak reti je..hahaha..insyAllah, segala impian aku akan terlaksana semuanya..insyAllah..