Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~ antara aku & dia~

Salam,

Hi my flowers,

Agak lama dh tak post new entry..rindu  sgt....serindu2nya pd mama dan jg tunang sy..

3.40pg, mata tak mau lelap......revision x pun walaupun ade paper nextweek (selasa,4Mei) tp sbb masih kalut dgn final degree show ni..nanti2 je la aku abaikan nak wat revision...xde mood lg, sbb nak uruskan itu dan ini..

Rabu 28Apr : kaki aku melangkah ke KL, hajat di hati nk jumpe Ida kat Wangsa Maju..naik bus, terus turun kat CM..terus jln ke Masjid Jamek utk amek Putra nak ke Wangsa Maju...
Tido la aku semlm di rumah Ida..sambil menenangkan jiwa yg laraa...lara la sgt..haha...
sebenarnya, dtg jumpe Ida sekaligus nak amek rel langsir Ikea aku tu...huhu...hrp2 ni bukan kali terakhir aku jumpe Ida...sebak sgt..takut2 tak tau bile lg leh jumpe..yela, den dh nk alik nextweek 7 Mei...mane ade naik kl lg klu dh alik Muar.. terima kasih ida byk2..mejamu mkanan kpd aku~ 
10pg, tak dpt nak join group aku g meeting lg dgn Prof Zin..ade kesedihan yg telah berlaku...sabar wahai kwn2 ku...perjuangan kite ttp diteruskan...
4.00ptg,smpi Tg Malim aku g brg2 kat dpn kampus..beli brg utk buat promotional items kempen aku tu...
Lepas solat asar, aku mengiron tshirt utk pakai nanti mase hari pameran...lepas solat maghrib, g mkn dgn roomate..lepas tu kul 9.00mlm, settle duk lekatkan poster A2 kempen kami di frame kaca Ikea..siap semua..
sambungan aku duk setting paper utk esok nak g print utk items aku..sudah siap copy semuanya..esok pg hari baru bermula lagi......


Kul 10mlm, tgh aku nk lekat poster tu, abg call.....lembut sgt suara die..(selama ni x lembut ke sigim?) bkn...mcm tu ..maksud aku die ckp lembut dgn nada yg betul2 merisaukan hati die ( uish, mcm mane tu cik sigim?) aduii..ssh nak bg explain... instinct abg kuat rasenya (aku megagak je)......abg tanya, syg kat mana? tgh buat ape? dgn sape? ina? kak fizah?...aku jwb .....abg ckp lg, syg hati2 tau..hati abg 2-3 hr ni rase tak sedap..rase risau, gemuruh je.. aku jwb...abg tak sedap hati sbb lmbt lg nak jemput syg alik ke? xpe, abg kan abg cuti 7mei tu ari Jumaat..syg ok,jg risau..syg pun risau gak..lama2 kat sini..exam last 4Mei..
Abg, gemuruh hr dh nak dekat kot? lg sebulan...byk2 berdoa tau abg.. xpe, abg rehat dulu, abg penatkan keje...esok keje lg kan.. I love u abg ..Assalammualaikum.

Mlm ni abg langsung tak angkt call..tido rasenya..penat sgt..xpela..esok masih ade lagi..InsyAllah...pada Mu Ya Allah...Permudahkan segalanya...perjalanan hidup kami..Kau satukanlah kami...

~36hr....hati semakin ber'debar'....insyAllah, Ya Allah Ya Tuhanku, engkau permudahkan segala perjalanan hidup kami, engkau berikan kami kekuatan, padaMu aku bermohon, semoga tiada halangan yang memisahkan antara aku dan dia...hanya ajal yang boleh memisahkan kami~




Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 sharing & caring:

farahfatihah said...

dear, jgn pk yg bukan2 yer..insya'Allah semuanya akan ok...doa byk2..fara pun doakan moga semuanya berjalan spt yg dirancang..aminn

my note said...

kak farah , saya sokong sgt.., banyak berdoa.. InsyaAllah semua lancar... amin

^^miszdeana^^ said...

Byk2 brdoa ye sigim..hrp2 smuanya xde ppe yg brlku..psni dh blh follow up trs wedd preps..aku sedey plak nk tggal Tg Malim,tp excited nk tawen..(gataii...)

Zahra Ashiqin said...

farah, thanks :-) and TQVM..terharu sy di alam maya ade org mendoakan sy..amin.

mynote, thanks :-) InsyAllah...

deana, ye deana ..yesza...alahai, sedey nak tinggal kenangan bersama bff...huhu

ElyaElmo said...

usaha, doa, tawakal k dear:)

Zahra Ashiqin said...

elyaelmo..insyAllah..itu yg sy lakukan setiap hari..amin..terima kasih.