Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~DIY Chiffon Veil~


Salam...

Hi my followers,

:-) inilah veil sy yang di DIY oleh my x-roomate, Awin...actually i leh jahit sendiri tapi im no have enough time to do it ;-) veil pertama ni color slow yellow...ala2 klasik gitu potongannya, awin dh siap potong..dan jahit beads...so lovely and sweet...ni x siap lg..nak diperincikan lagi...veil ni akan dipakai oleh aku pd 13jun mase uma kenduri uma abg...




ini pulak, veil utk nikah pd 5jun 11pg...simple je..sweet...potongan paras bwh bahu aku, xnak la labuh2..leceh nak bergerak..huhu. actually, veil ni lebihan dr potongan outfit nikah...so amek la lebih2 tu...jgn bazir, mahal beli ni...huhu. so awin akan tmbh sikit2 beads utk bagi menyerlah sikit lagi..hihi


Menghitung hari....hari yg bakal menjelma..menyatukan kami agar suci kasih bersatu dengan restu keluarga.
Amin..~



Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 sharing & caring:

cik ieza said...

veil nikah tuh chanteq! konfem lagi sweet nanti if tmbah beads =)

Zahra Ashiqin said...

hi cik ieza, thanks drop ur comment here...

itula, nak tmbh sikit2 lagi beads, bg serlah sikit seeri pengantin yg kuit miut..hihi

my note said...

yup2.. setuju sangat2

Zahra Ashiqin said...

hi my note :-) thanks..itula sy sedang cuba utk merealisasikan veil2 tu..

~ thalhazlin ~ said...

wow! cantik la awak. sweet je gitu. em. kita pun ada pk nak diy vail. kalau beli beratus2 cam bazir je. bila lagi nak pakai tah. tapi, tengok la sebab tak kreatif langsung. huhu. maybe carik yg murah2 je ke. huhu

Zahra Ashiqin said...

thalhazlin,
thanks..
sy guna lebihan kain yg lebih dr dua2 baju sy..syg nak membazir..
cuma sy memperindahkannya agar dpt sweet ;-)

klu awk suke leh guna lace bung2..n then beli lace kosong..teknik tampal & jahit..awk leh jahit beads jgk utk nmmpk lg menyerlah ;-)

choclairissa @ intan said...

saye tumpang pinjam gambar u letak dlm blog i ye :)