Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~Handmade Choc~


 Salam...

 Hi....ello ;-) My bloggers..

Ok..pagi tepat 2.03pagi....sambil mata bosan melihat adobe illustrator yg telah menjadi sahabat karibku....Peduli hape aku...agak ketandusan idea untuk mendesign...satu hari suntuk 16pages utk design brochure...aduhai...itulah keje dlm bidang aku.menghadap lappy seharian...
Alhamdullilah..berita baik selepas berita kurang baik last week...selepas meeting dgn Mdtm, akhirnya exhibition utk degree show kami akan pada akhir bulan Apr ni hingga awal bln...tersenyum lebar dan riang hati ku...itu pun lepas exam method...tah study ape lg pun...final exam 27Apr...loading brg 28 dan 29 Apr...degree show 30,1&2 Mei...final exam rekabentuk 4Mei...mmg rushing gile..tak tau gayanya mcm mane...

Aku mengambil keputusan utk balik ke Muar ujung minggu ni hari Jumaat lepas assesment final project..agak kejut seram perut aku...doakan aku ye..nak tunjuk artwork ;-) nak alik muar sbb nak cr slip keputusan MUET aku..mane tah aku campak..tension..mati la klu ilang..aku dah get ready je borang nak mohon penyata Muet yang baru...
Alik pun tak leh lama sbb 14 & 15 Mei kami ade presentation skills, kene g sek ren utk perfomance..ayoi..bagaimanakah bulan ni..agak menyedihkan..takpe inilah adat belajar...nasib baik...hal kawen tak la sgt meyelerat dlm kepala otak aku ni...
Cerita spt tajuk entry ni ..sebenarnya..aku dh order kek choc brownies dgn coklat itu khas hantaran aku pada abg nanti..sweet sgt...saje nak beli, kebetulan pensyarah cosmopoint,muar yg jual dan die buat sendirik beb...seronok betul! yess..cooking is exiciting beb!!
price bleh tahan...yg coklat tu aku order 35biji,siap kotak & reben ikut theme aku..
dan choc brownies pun aku order..semua aku amek pada 4June2010...mula2 nak order gak doorgift, tapi akan difikirkan kemudian...agak mahal kalau beli sikit2...

so...jika kalian berminat , boleh la ngk2 intai2 kek die buat semua...

Norazlin Hashim

nota kaki: roomate i, angah...tlg tampal TQ Tag...hihi...thanks angah!love uuuu...


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 sharing & caring:

Riena said...

coklat tu kan nanti masa wedding insyallah buat sendiri..
belajar kat tenet jee..hehe

farahfatihah said...

wahh sedapnye coklat!!!!! hantar sket kat ptjaya yer heheh

Zahra Ashiqin said...

riena...ajar la kite buat choc tu..ade acuan die kan..

sedapkan coklat..suke sgt mkn, actually my fiance tak mkn coklat2 sgt ni...hantaran ni buat khas ade coklat family die yg mkn...hihi

^^miszdeana^^ said...

yeehhaaa.!!mknanya ko blhlh dtg knduri aku ni??hehehhe..dtg jgn xdtg!!Wahh..,mcm bes je cekelat ko2..,ko tmpah dgn kwn ko ke...

EdLeen Natasya said...

wah... malunye bile 'hasil kerja' dipublish kat sini... tq sigim di atas promosi secara x langsung anda... hehehe...

Zahra Ashiqin said...

insyAllah d, lepas ko kawen aku nak pinjam brg kat ko..hahaha.

pn olyn, jgn la malu...sy publish khas utk pn ;-)kebetulan kan...hihi

^^miszdeana^^ said...

aaa..xkre ko dtg jg,klu x aku xdtg umh ko :P ko nk pnjm pe??ppe blh je..brg aku pn biasa2 je..:)