Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~ jatuh sakit~

Salam,

Dear lovely followers,

First for all, special thanks for kak eija krn sudi mengambil nurul di kolej kediaman, hulu bernam..berpeluang ke rumah beliau di behrang stesen, betul x kak eija? hihi...atas dr proton city...well, u know me ...sy peramah dan im friendly..perasan la ko sigim..haha. kak eija kite dh jadi adik angkat akak..hihi..thanks akak..syg akak..
Terima kasih hidangan lauk yg sedap, wooo..ade ikan masin gelama ..lawan dgn sambal belacan...sedap tau! walaupun aku kureng sihat, aku mkn je...lalala~ nasib baik kak ngah akak kpd kak eija nurse kat hosp slim...dpt la aku ubat selsema ...dan aku dpt bwk alik kopok ubi, besar mcm kipas tgn tu...hahaha...
Buat thakif, anak buah kak eija...u re so sweet...geram ngk bdn die yg debab tu,minum susu enfagrow..umur br 2 thn tpi nakal..x mkn saman..hahaha. kesian achik eija tau thakif..
Dan akhirnya dpt ngk bebola api kak eija yg diy tu...simple,comei .menarik sgt2...senang je buat ye, nurul cpt tangkap..so insyAllah nurul akan try buat nanti ek kak eija ;-)
kak , kite jumpe lg 24april...insyAllah ;-) akak..jgn risau2 k pasal hal kawen ni...kita akn sama2 melaluinya x lama lagi... ;-)

dah 2 hari masuk ari ni..aku kene flu...ya Allah...hanya tuhan je tahu kesakitan yg aku alami ni.....sakit kepala dgn batuk...nak tido pun susah...adoi....x g klinik...malassssss....so mkn je ubt yg ade...jika berlarutan sy akan ke klinik ....huhu. nak msk ari ni pun tak larat...aku redha dgn sakit yg diberikan kepada ku..krn Allah S.W.T lebih mengetahuinya..amin~

alhamdullilah~ borang kebenaran kawen dh setel sudah ditandatgni...tinggal abg je, lepas tu mau g jumpe ketua kg mintak surat status diri...lepas tu leh submit dah kat pej agama......berdebar2 plak rase, hihi.

weekend ari tu..sunyi dan sepi...inilah kerja aku sambil memerah otak ..mencari serta mengembangkan idea ttg H1N1...akhirnya...sambil2 tu...lalalala~ hampir 600pcs dah siap dilekatkan...reben belum lagi ikat..siap semua tampal..baru sy rajin kan diri megikat reben ..
telur pindang dh survey, upahnya 160rm je..aku igt nak bg duit sekali je terus suh mak aja beli brg2 tu..senang kan...so deliver pada hari khamis 3June nanti..so hari itu, baru msk kan doorgift dlm paper bag ni..terus letak reben yg telah diikat siap2...tadaaaa~ bajet sudah..hihi


oklah kalian.....im already mkn ubat..sudah kabur mata ni melayan ...doakan sy cpt sihat ye, byk sudah keje yg mesti diselesaikan...
weekend nextweek ni...sy akan berkursus fasa 2 finishing school di kem ampang pecah, hulu bernam...tunang ku sudah risau sbb ade aktiviti lasak...haha, darah manis katakan....hihi..

sweet dream...nitez..


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 sharing & caring:

Riena said...

rajin sungguh...
tu br 600..kalau jemputan ramai..mau x penatnyaaa

asna cute said...

rajinnya... asna nti nie xtau la mcm ne huhu~

Zahra Ashiqin said...

riena, ade balance 700pcs lagi..jemputan sy hampir 100oribu org..huhu..


asna, takpe..mesti ade org akan tlg punye..dont worrie

farahfatihah said...

atie semoga cepat sembuh..mkn antibodi sampi habes tau..fara pun dah order mcm atie tp wrna brown =)

Zahra Ashiqin said...

thanks farah...
owh really, brown paper ..okla tuh dah siap order,lepas ni buat tq tag plak..farah lmbt lg, de mase nk wat lagi ni diy..chaiyok2!

mid mid said...

ampang pecah kt KKB ler sigim.. Kuala kubu bharu.

Zahra Ashiqin said...

ops..salah kan? dah agak dah..kat kkb ek..huhu..thanks mid!

ieja said...

ai nurul.. terharunya ada enterprem nama i..hehe..

next time jangan la segan silu datang rumah akak..

Zahra Ashiqin said...

akak...rindu dh nak jumpe akak lg..hihi.. jumpe lg nanti lepas akak alik training k...