Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

thanks semua!


Salam,

hi all my lovely readers,

3months to go.
to all my x-schoolmate,Sek Ren Keb Bakri Batu 2, Sek Men Keb Convent,Muar. X-students & lecturers of College of Cosmopoint,Muar. Classmates,majoring in advertising : Lexicon Girls, Faculty of Arts & Music UPSI, students of fine arts, my bloggers and to all known me ;-) plz save the date :-) our officially of wedding card will comin' soon.insyAllah :-) dijemput hadir.

note: sy publishkan entry ni awal kerana sy mahu kalian dpt planning ur date, takut2 korang tak igt atau lupe atau ade mslh lain. so lepas ni korang leh arrange perjalanan cuti anda dgn baik & lancar ;-)

dear readers,
sy dpt tag 50org je , lebih tag xleh,hrp maklum,jgn kecik hati yer yg tak dpt TAG.
sila tinggalkan alamat anda di fernaiza@gmail.com
thanks ;-)


inilah teaser poster kami :-) 
lum upload lg launch poster lagi...insyAllah,comin' soon ;-)
aku terpakse tag kat pic ni jgk sbb 50 je leh tag, sbb xnak kecik hatikan sesiapa..aku mau jemput semua kwn2 aku ;-) ini kwn2 dlm facebook...belum lg yg tak account facebook..hihi.

 semlm je tag semua kwn2 bagi respond yg baik, semua sent email bg alamat utk sy poskan kad nanti, terima kasih semua....terharu sgt dna tak sbr jumpe korang nanti! lagi2 nawal,blogger aku paling havoc yg baru balik bercuti dr bandung..hhihi...die pening sbb ramai yg kawen time cuti sekolah..amek ko nawal..aku tak kira ko kene postkan hadiah utk aku...hahaha!! ko dtg majlis aku..aku dtg majlis ko..hihi.
so kpd bloggers semua, dijemput hadir semua, maukan kad sy, send me email k...insyAllah,i akan poskan ;-)

tggu ek kad kawen sy yg akan diprint bulan 3 ni...x sbr plak rasenya..malu pun ade nak bgtau org kite nak kawen...hihi ;-) cuti sekolah ramai org2 berkahwin....ramai sgt, kwn sek ren aku pun ade sama date dgn aku..kat muar plak tu..lalala~ seminggu lepas kawen pun ade kwn sek agama pun nak kawen jgak.
2minggu cuti sekolah kan.........xsbr nak jumpe wafi,mak uteh & pak uteh tggu kamu alik syg...

dengan ini, guestlist sy berjalan dengan baik..penuh dah berkertas2..kene re-check alik.....

Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 sharing & caring:

farahfatihah said...

hi dear..tag fara kt fb je k..lg mudah bukan? hehehhe

Zahra Ashiqin said...

hi farah ;-) okeh, no prob...x kisah ke farah ?

ieja said...

wa.. congrats nurul.. banyak yg da selesai..akak banyak yg xbuat lg.. kepala tgh serabut..
next month nak kene gi training.. rasa mcm malas nak kawen..

boleh lak gitew eh.. hhee..

asna cute said...

asna tumpg gembira kak. tp asna rasa xdpt dtg sbb baru jugak lepas mjlis asna nti hehe..

asna doakn semoga semua bjalan lancar dn moga akak bahagia ya ;)
Amin~

^^miszdeana^^ said...

weh..ko xdpt dtg ke..??huhuuhu..cian kt aku..:( tp nk wat cmne..hrp2 date 2 akn brtkr lgla ye :) dh msk meeting ke??

Zahra Ashiqin said...

kak eija, terima kasih. xde la akak, sikit2 je kite buat.

tuelah, nurul pun kadang2 rase mls nak kahwin bile fikir mcm2 hal.

asna, mmg la xdpt dtg..jauh kan..lagi2 tarikh kite sama...hihi
terimakasih yer asna, sy pun doakan awk jgk...amin

diana, sory la, meeting dah..nak wat cam ne..itula tarikh final.sory sgt2 xdpt dtg ea.ape2 pun gud luck !

Rosli said...

hoh, dah menjemput dah? saya punya tak kuar lagi ni...takleh ni, esok kena upload...ekekeke.

*nurul, tak smpt la nk pos baru kad saya...sory. tp dah secara rasmi tau saya menjemput awak sefamily ni dtg majlis saya nti :-)

Zahra Ashiqin said...

bukan menjemput tu, cuma save the date je...so en rosli jgn lupe plak hehehe. cpt la upload..nak ngk kad kawen awk. sape yg handle weeding kat bp?kwn2 yg lain ek?

xpe la, xkisah, sy pun tak dpt attend ur wedding, sbb sy di tg malim lagi.sorry yer. apepun terima kasih. selamat pengantin baru.ikhlas dr kami ;-)

dyba said...

hi zahra..lama xdtg jalan kt blog awak sy rjin tau singgah tp last sy tnye psal dulang entry awk jan kot?sy xblog la sy cuma rjin nyebok blog org hu3 malu...anyway congrats nk kwen da bulan 6 rupanya..sy awai seminggu tp beza btoila progress preps awak ngn sy mmg berbatu ditgalkan. thanks zahra selalu bg good infos and ideas tau sgt helpful pd sy.

Zahra Ashiqin said...

hi dyba,terharu sy bile awk selalu singgah blog sy yg tak seberapa ni.
taniah awk pun akan berkahwin x lama lagi...alhamdullilah,semua in progress, byk urusan kahwen ni sy settle sendiri disamping org2 yg tersyg, terutama tunang sy ;-)

owh ya, psl dulang tu yer.actually bukan dulang tu, plate..concept sy guna plate..besar kan..huhu. sy beli kat plaza alam sentral, 5rm je. berminat? mai la dtg kawen sy nanti. send email ur add ;-)

thanks and welcome dyba..selagi sy boleh share..sy share dgn semua org yg sudi bc blog sy..thanks!

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情