Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Again and again...

Salam,

Dear all,

Kali ni cerita ttg ...seperti merujuk tajuk diatas, aku agak lemah, dan smpi satu tahap aku dah....suka hati,angah ikut je ape2 yang patut, aku bukan nak menderhaka atau ingkar ckp org tua. ah, ok ape2 je, angah tak leh nak berfikir lagi, yg nk kawen adalah angah. Again and again cerita ttg catering, smlm aku mmg letih sgt dengan kuliah dr pagi,sambung ade majlis dekan, sambung ade kelas presentation..penat,hanya tuhan jela yang tahu. lepas mandi, solat....dgn internet tak leh access, lg aku rase drh tinggi, homework smlm mmg tak dpt la nak buat, terus layan katil,huhu...dpt msg from bonda mama : angah, mama dgn papa baru alik uma atuk, nanti catering amek je yang anak mak buntat kahwin ari tu. Dengan moody aku, aku still reply, ape2 la mama, angah ikut je tp angah takde duit lebih2 dr itu. Knp aku ckp mcm tu? Sebab aku taknak menyusahkan parents aku ,keluar duit sbb aku nak kawen, im the simplest gal...sbb i know my parents bukan org senang yg mempunyai profesion yg hebat2. Maaf sy bukan bermaksud ape2. That's way aku tak nak dan kalau boleh mmg tak mau,susahkan mama & papa. Ermm....

Pagi td baru aku relax sekejap, dlm kelas leh bls2 msg dgn mama, aku mmg dah ade jumpe catering yg mula2 deal. Kali ni mama, Nak catering lain, she said that catering yang mak buntat amek tu full pakej. Then i said, ok,better je amek Kak Ida yang kat Prt Tiram tu. How much it is? I didnt know...aiyo. Mama tak yah tggu angah balik utk discuss dgn atuk dgn papa, angah tak cukup masa, dan i tak leh nak berfikir. Nak jaga hati masing2, aiyo...im already luahkan di entry sebelum ni kan. Angah ikut je ckp org2 tua, i cant make decision, mama kate, papa akan tambah yg kurang dan atuk will mintk dgn anak2 dia...owh OMG!, mama angah malulah nak mintak2 dr anak2 atuk. Erm...mcm mane perasaaan aku ketika itu? atuk dgn mak long dh byk tlg angah, dr angah belajar kat kolej smpi msk upsi...smpi nak kawen ni? kan angah nak mcm tu lg?? Aku ni dh la jenis sentisitive, i will crying..sbb terharu, sbb sedih ade juga org yg ambil berat ttg aku, dan bukan sbb kesian. nanti org salahkan aku pulak, x sabar nak kawen ,tggu keje dulu.....aku tak nak dgr2 rengekan yg mcm tu.

Keputusan aku, mama dgn papa leh g book the dgn catering yg mama,papa dgn atuk nak, tak yah tggu angah alik. Angah byk keje dan tak cukup masa.Tak yah tggu angah g deal. Zaman skrg, org dah book date awal2, takut tak kesampaian hajat nanti.

note : utk final project semester ni, kemungkinan tarikh dlm bulan apr xleh sbb rushing, owh, maybe lepas final exam...owhh...means lepas 9Mei? Tetibe dah mula risau dan tak leh nak berfikir utk hari2 bahagia yg bakal menjelma dlm beberapa minggu lepas tu.....Oh My God...Ya Allah tuhanku,engkau permudahkan segala perjalanan hidup ku berjalan lancar. Saya dah takut skrg ni.....takuttt sgt!!




Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 sharing & caring:

^^miszdeana^^ said...

nmpaknyer ko x dapekla nk g knduri umh aku...huhuhu..cedeyynyaaa...*_*

Zahra Ashiqin said...

tau takpe...very bz..busy bee...tak done nak ke mane2. dgn final, dgn preparations, insyAllah,jgn risau ye, tgk keadaan mcm mane dulu.

NahWaL said...

sabar yangg..pening sket kalao bab2 orang tua ni. kita nak cepat tapi depa tak tau orang skang sme kawen ponn book cepat2

nadeera said...

nak kawin mmg byk dugaan.sbr yer..semoga Allah permudahkan kerja2 awak yer..

Rosli Arof / Foto Republic said...

insyallah suma ujian ada hikmahnya.
saya pun mmg tak dpt apa yang dicita2kan, yg diidamkan utk majlis kawin sndri..

apa nak buat mmg majlis and duit dari kita tp perjlanan majlis tu nti dari suma pihak, nak tak nak ikot ajelah...wlupun pejam mata :-(

Zahra Ashiqin said...

nahwal, sbr ni lagi ats sokongan anda semua. itulah, sy hanya risaukan tarikh tu jek.

nadeera,terima kasih ur support :-) inilah dugaannya kan...sy redha.

rosli, org nak bagi sy terima dgn hati yg ikhlas.

cik yaya said...

alahai..sbr ye zahra..mende2 mcm ni mmg selalu jadi kann?

all the best ;)
thanks for following
gonna link u :)

Zahra Ashiqin said...

toyaya, thanks ;-)

mcm2 nak fikir hal kawen ni..huhu
lagi2 klu anak sulung nak berkahwin..mcm2 hal..excited kot..tu yg gabra..

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

Anonymous said...

xanax 2mg generic xanax white - xanax canada