Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

entry khas cecima

Big Congrate..my dear fren..Nurul Syamil and her husband to-be..Diaorg akan melangsungkan perkahwinan pada bulan Feb nanti pada 19 Feb 2010. Syamil kwn i satu batch part 7 and satu course Visual Communications dan juga sama major (Advert). Alhamdullilah, akhirnya...jodohnya smpi dengan pilihan hati.
Tatkala 2 bulan lepas, eh korang,aku nak kawen..korang caya x? lepas tu die gelak2...mcm mane la kitaorg nak percaya...heheh. bukan mainan ..mmg betul2...jodoh ditgn Tuhan..xde jodoh maknanya dia bukan jodoh kita. Aku percaya semua itu.....

Preps weeding dia berjalan lancar..nice gal, simple dan kreatif...dari notes weeding die, die dh complete jahit langsir sendiri,cat rumah...well done dear! aku doakan semua berjalan lancar..
Dan aku berterima kasih sbb cecima sudi memberi peluang dan kepercayaan aku utk merias dia ketika hari pernikahan beliau nanti. Semakin hari,aku semakin minat utk belajar lg ttg makeupkan org..bila lah peluang aku untuk g bengkel makeup? angan..angan, tak tau la kesampaian hajat ni...

Dan...utk pre makeup ni,ptg td sy dpt merias beliau...utk tau color yg beliau ingin kan...color natural ala orange2 je..sweet je. InsyAllah :-) again, thanks cecima :-)

min, cgim, cecima,bai,ina


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 sharing & caring:

NahWaL said...

cikgu2 ni sme kawen awel. mana aci hehe

Zahra Ashiqin said...

kak nahwal, lama gile cikgu upsi belajar 4 thn...tahun 2010, dah rase diri ni makin tue...huhu

NahWaL said...

akak pon belajar 4 taun gak. ala cakap je la nak kawen gatai! haha. takla kidding, mak akak pon cikgu dulu dia pon kawen before posting. ngeh3

Zahra Ashiqin said...

hahaha...a'ahH...kite dh gatai!...huhu..owh ye ke, kim slm mak akak ek,die cikgu ajar ape?

cecimacomot said...

thank you dear..
mekapkan aku cantek2 ye nnt..huhu
aku tak sempat nk buat blogpun utk kawen..hahahaa

;)

Zahra Ashiqin said...

cecima,aku plak x sbr nk tggu hari kawen ko....heheh.

xpela,lg pun kt facebook ko dh ade dh kan psl ur wedding journey..lps kawen buat ar blog wifey plak..

NahWaL said...

ajor bm and sejarah n pengajian am. tapi skang dia dah jadi pengetua, nak pencen dah pon lepas ni jaga cucu ah. haha

Zahra Ashiqin said...

wah,dh jd pengetua ibu akak...sebenarnya,jadi cikgu br skrg sy tau..susah bkn senang yg kite sangkakan..huhu

jaga anak akak lah nanti...hehehe..