Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~attenttion!!~

salam uols,

Sorry for any causes....buat masa ini saya tak dpt nak publish entry lagi, :-( bz sgt2. entry dah ade, cuma nak publish je tak sedia2 lagi.Untuk story weekend ari tu, saya membeli-belah-belah..brg2 hantaran utk abg. Alhamdullilah, almost done! saya berpuas hati, saya tak shopping kat midvalley, tapi hanya di Jj. Brg2 yg ada dlm checklist pun dpt beli, almost done!

cerita selanjutnya...next entry,tggu ye!

 
Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 sharing & caring:

^^miszdeana^^ said...

aku pn dh bli...hehehe..smlm aku bli perfum kt bodyshop kt sg.wang..promosi beb...

Zahra Ashiqin said...

aku cadang nak beli perfume tggu bulan2 berikutnya..a'ah, mcm minat bodyshop je..ade perfume baru..
makeup set nak beli avon je, sbb sy rase sesuai,aku sudah jatuh cinta dgn foundation dr avon..huhu