Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Jom ke sini...

Jom ramai2 ke sini...


syok la, beli buku pengantin edisi january,tup..tupp..selak punye selak....ternampak la ni...
aduh! kali ni mesti nak gie..tak penah g sbb tak ade org ajak.aku mane la reti jln kl tu..
tapi nak ajak sape ek...miszdeana nak tak temankan aku,saje nak berjalan xpun sekurang2nya ade mende yg leh aku research...erm...esok kelas dgn dia,leh la aku usha2 dia..hehehe
menjadi sasaran aku adalah nak survey sgt2 kad kahwin. aku mmg cut cost nak save bajet kat printing kad kawen. mungkin satu hari nanti ade tak kad kawen dari tissue.....silalah bayangkan...heheheh
bak kwn aku ckp,syamil...recycle ape yg boleh,jgn membazir kertas byk2,tak elok.mcm kad kawen dia la, nice, die design sendiri, satu keping je depan belakang, quality kertas pun ok, printing 4 color...ini semua hasil dr g ke pameran pengantin last year. tak salah me die kate 0.40 sekeping.....
nak kad kawen mahal2, boleh je..janji bajet tinggi.hehehe
cite pasal kad kawen, sedia maklum, majlis bertandang kat rumah mentua to be adalah sekadar majlis kenduri doa selamat sahaja, aku dan abg tak mengimpikan atau mengharapkan apa utk majlis yg besar kerana kami memikirkan perkahwinan utk selamanya, hari2 yg mendatang yg amat diperlukan. Aku dan dia gemarkan yg ringkas dgn gaya sederhaha :-) adek die plak dah design kad kawen utk majlis kenduri doa selamat tu :-) terkejut gak bile abg bgtau, aa?aku tak ngk lg, abg kate cantek.. boleh je nak wat, sekadar jemputan dan majlis itu akan berlangsung pada seminggu selepas dirumah aku, selepas isyak.insyAllah :-)

Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 sharing & caring:

NahWaL said...

yang u tau tak 40 sen tu vendor mana?huhu. besnya 40 sen. 1000 orang baru 400. saving gile!!
'
eh i link u ek

NurulShigim said...

dah tanye die, die kate company tu nama art is art...hehehe.

insyAllah, hrp ade lg diaorg di pameran kali ni :-)

ok, i link u jgak,tq :-)

ieja said...

bestnye.. nurul pegi bila?

NurulShigim said...

kak eija, insyAllah kite g weekend ni..leh jumpe kan?

^^miszdeana^^ said...

nk ajk aku ek...aku on je..cian dye mucuk2 ni xdpt nk g aritu..hihiihi.nt kte g ari sbtu taw..

cecimacomot said...

sigim, tuka la nama aku tu..kan da tuka ..isk3...

NurulShigim said...

thanks d :-)

ima : okeh,aku edit alik ek..heheh

ShalinzZ85 said...

dok upsi kan?kite pun sama..ingat nak g gak tapi tak tahu le sempat ke idak..shalin wat 45 sen sekali dgn sampul

Zahra Ashiqin said...

to shahlin :ok tu price tu...