Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

~Week 4~

 Assalammualaikum,

Dear all,

Tugasan semakin hari...semakin bertambah. This week ni pun ade tugasan yang mesti dihantar.
Untuk semester ini terdapat subject pendidikan yang we ouls amek,diantaranya rekabentuk instruksional dan juga methodology PSV. Dan untuk subject major, final project & presentation skills.
Semua subject diatas, dah menunggu berderet-deret tugasan.Tabah dan akur!

Aku tgh bertungkus-lumus siapkan proposal slide presentation utk final project, spt mane di entry yg lepas aku story mori. Kebekuaan idea, alhamdullilah..insyAllah aku sedang memerah otak ni.
Utk presentation skills pulak, tugasan tersebut kene carik ttg public service Adssamada dlm newspaper atau magazine, kene wat research sikit nanti, lepas tu 5-7 minute erm,present la nanti dlm kelas atau ade cadangan tmpt lain? huhu....

Rabu ni kene submisson methodology punye tugasan, huraian ttg sukatan psv dan juga fpk dan juga perbahasan ttg peranan guru pendidik lebih mengajar.

So, happy ending..akhirnya masuk loan we uols rabu nanti. setelah kami pelanggan gi ke bendahari. Kesian kami ni, dh semester 7 pun still ade prob...

so,this week mau balik ke idak? hebat x aku? asyik balik je...xpenat ke? TAK...huhu, tp nak hangout dgn geng ari jumaat ni, mau jln ke midvalley...SALE! abg x bg alik, tp phm2 je la aku ni kan...tp nak kene tanye die balik sbb last week die kate ok ,tak bg aku alik muo minggu ni. Disbbkan kwn2 hanya utk sem ni, lepas kawen dan berkepit dgn suami kan....so maknanye : nak g la kl nanti! wajib siot sbb arahan dipertua! bukan org tua !hahahaha....credit to : kak fizah!...opss...saje je la gurau akak fizah!


apasal tah tu...ganaz tu mine! ina ko nape? stop rite now ke tu? kak fizah nape tunduk? segan ek? aku gak yg control pose....bai ko dah confuse nak pose cam ne ek? hahahah...credit to : ima/mid
 inilah geng aku : lexicon gals

Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 sharing & caring:

^^miszdeana^^ said...

aku dlu dh tgkap gmbr kt ctu ms sem 5..hehehe dh wat cover album lg ^__^

Zahra Ashiqin said...

amboi, siap wat cover meletop u ols!!