Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

3 months to go...!

 Salam

Dear all,

3 bulan lagi bersamaan 119hari??? OMG....cuak gile aku, rase berdebar2 laju jantung aku ni..
Dah 2 bulan lebih aku dah kat tg malim ni...berulang-alik ke muar, dengan urusan persiapan yg bakal tiba...huhu...gemento den aa.. bukan setakat persediaan nak kawen, dgn final project pun tak tersentuh2 lagi...amek ko! adui..setakat ni,pengurusan masa aku diatur dgn baik walaupun aku kerap ulang-alik ke kg.

so aku dh follow up call mak andam, tailor ...kad kawen aku? arina suriani, adakah kad kawenku dh siap? mak andam siap jemput aku dtg uma mak die kat jln hj jaib,muar 14 feb ni ,ank buah kawen...nurul,dtg dgn aman ek, nasib baik ingat nama aku, nm tunang aku pun die ingat, heheh. InsyAllah, aku dtg punye, raye cina mase tu, abg cuti...heheh... leh tgk sekali majlis tu, mak andam tu yg uruskan ..ape yg menarik hati aku nanti...heheh.
Tailor aku lagi best..elo,ayu aku ni..atie...owh,owh baju nikah ko siap lps laye cina... yee,aku tau...die mcm takut lak dgn aku kan..aku mention nak cuffs kat lengan tu, tp tah...gile mengong aku ni, jap mcm tu la..jap tak nakla....aiyo,byk pening la ! raye cina aku dtg uma ko tau...eh,tak buleh..tak buleh...eh, nak laye pun tak buleh ka?? hahahaha...die gelak besar ngan aku...

aku dh cr 2 org saksi...pertama : pak long aku, tp pagi td call uma tak angkat, kedua : pak acir..dah ade salinan ic kat muar. settle! So this month aku kene beli borang permohonan semuaaa...amek, isi dan lengkap kan...lepas tu round satu kg..huhu. nasib baik satu daerah dgn en tunang.

Khemah aku ni ape cite plak...alik raye cina kene g jumpe ank Pak teh tu..x dtg lg ngk kawasan uma tu, erm...xpela..aku buat layout dulu.

OMG...my 120 pcs bunga telur lily tu....lum siap...ok,my dear bunge2 telur..alik cuti ni, i try to clearkan semua..........ampun, x tido mlm la aku...

nak request upah masak telur pindang, dgn adik ipar tunang aku, mak die pandai buat. tak tau la bape upahnya...ermm..

Alhamdullilah..rase tenang, dan selesa skrg  :-)



Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 sharing & caring:

Fuchsia said...

3 bln tu kejap je tau. nanti bila days counting tinggal 2 digit lagiiii la saspen ;p

Zahra Ashiqin said...

fuchsia, a'ah....rase kejap je ms berlalu...takut la sy..

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Shigim, awk kira ok la jgk byk benda dh siap. Saya ni terkial-kial blambak lg pending. huhu..neway gudluck dear!

Zahra Ashiqin said...

fadzlina, tq..kite pun doakan awk jgk..xpe,pending2 jgk nanti kene settle kan jgk..mase tuh kite perlukan semua org yg sekeliling kite utk membantu..insyAllah :-)