Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

My official of Wedding Card

Salam,

Dear readers,

Done! tak smpi bape hari, Arina Suriani ,she is one my BFF :-) telah completekan design kad kawen sy :-) dengan memasukkan peta rumah pengantin.Thanks ina! Syg sgt kat ko, sbb kite skrg dibebani dgn tugasan2 yang byk ;-) huhu. Setakat completenya, kad kawen sy ni, sy amat berpuas hati dengan layanan dan design layout serta color theme yang diapplykan. Ina, ini hadiah kahwin ko kat aku ke? hihi...ape ek nak bagi ko sbgi hadiah.....duit nak x? hihi.

So dengan rasminya saya dengan bangga dan berbesar hati untuk mempersembahkan hasil kerja beliau ..hahaha..skema sungguh ayat aku tu...
Di entry yang lepas2..tak igt dh bile...tanye korang,korang lg tak ingat kan...hihi. Aku dah survey kedai printing kat Muar,x salah aku 0.85sen sekeping untuk digital print, adik tu bg salah price bukan 0.65sen...klu aku jahat sikit, adek ari tu ckp 0.65sen kan? hihi....sbbnya adek tu x jumpe price jenis printing tu..sabar jelah.
So sy bercadang, sebelum cuti semester bulan 5 ni, insyAllah bulan 4 akan printing..... xsbr nak ngk real printing...fuh!
So esok sy akan cuba utk buat testing printing for dummy, nak tgk color dan error lain....lalalala~ dan igtkan sy jgak paper color utk print TQ tag ;-)
Our Wedding Card : Suci Kasih Bersatu


nota kaki : ari tu dah tunjuk mama dengan papa, en tunang je belum tgk lagi...


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 sharing & caring:

Miss Shareeda said...

sangat sweet kad awak..
i like..

Zahra Ashiqin said...

terima kasih cikgu :-)

^^miszdeana^^ said...

weh cmni akupn nktmpah jgkla kt ina bley x??Kad kwen aku x tmpah lg klu ko nk taw..gler x aku??

Zahra Ashiqin said...

gile ko d...better g la ngk alik, follow up cpt! hihi

.:Mrs. Engineer:. said...

cantek... :)

Zahra Ashiqin said...

terima kasih semua :-) simple je..sekeping je..xde lipat2..

^^miszdeana^^ said...

Huahuah..xtawla aku cmne kad aku ni..Psl bahulu 2 aku xpstila,tp ritu msa kazen aku kawen dye de jg wat ala2 cm2,tp kek span dlm cup kertas 2.De 5 bji ciap bgkus hrga 50sen je,tp kt kluangla..Ntla aku try sevey2 bahulu 2..

asna cute said...

erkk asna belum prepare wat kad lg..

farahfatihah said...

waaaa cantek la kad kawen tu...org muar yer...actually nak tnya pasal prep kawen awk leh?

Zahra Ashiqin said...

deana,its ok..klu dpt infromation psl bahulu kat tmpt ko..bgtau aku ek.thanks!

asna, xpe..ade 3 bln lagi...

farahfatihah, thanks leave comment u here ;-) ye, sy org muo :-) awk pun ke? boleh,boleh..sy lebih suke share dgn sesiapa pun,lg2 bride to be...nak jd wedding planner tu xde lah..tp bagi my opinion and guide kat u.insyAllah :-)

rabitah hanim said...

i like..!!

Zahra Ashiqin said...

hi rabitah ;-) thanks leave ur comment here,dear. thanks alots..