Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

D.I.Y tq tag


design 1




 design 2

sory, pic ni mcm tak balance...geram, knp tah tak nak ke tgh...dah setting center pun die tak mo gerak....ishh...

ur opinion plz? tq very much :-)

sory guys, i ade satu design je, sbb berkenan design ni je...i dont have much time ;-)
i dah setting dlm a4 paper dpt 30 kpg tq tag ni...means 50/A4 x 30=1500kpg .
my paper bag craft : Paid already! from Sis Dalila ,tq sis :-)
i akn ke kelana jaya utk amek brg tu...1500pcs...mesti berat !huhu



Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 sharing & caring:

^^miszdeana^^ said...

oit..ni sponsorship ke ni??wah..wah..byk btoi sponsorship ko ek..nt aku dpt cmnila?? =P

Zahra Ashiqin said...

tak de sponsor2 pun paper bag tu, tunang aku sponsor...haha..ala murah je. tq tag tu print sendiri maa...tak tau la bape hengget ...

yg tq tag tu rasenye itu la kot yg finale...malas nak design lg walaupun aku bdk viscomm...huhu

faratul said...

he..canteek!! design sndri la eh?pndai nye..

Zahra Ashiqin said...

faratul , yep,design sendiri..last minute punye design tu...anyway, tq faratul :-)
sy rase ni je yg finale layak dipostkan di entry kali ni...heheh

deana: aku dah kira, tq tag tu aku print dalam 50rm...anggaran je tu...kene survey tmpt print yg murah sikit kt tg malim neh...heheh..

^^miszdeana^^ said...

oowh..ok..=P ko pkai pper bag crft yg brown pper ke 2??Aku nk tye,Tq tag 2 ko wat kt Word ke pkai Publisher or photosop??

Zahra Ashiqin said...

deana, x..aku guna paper craft white...sbb tu tq tag aku color gold, bg emboss ckit..cewah..dpt murah paper tu..1500 ,200 hengget je tau..
word? publisher..aku tak reti gune tu...huhu..aku guna photopshop dan settin paper dlm illus...

lets go d...try la wat..nanti ko post kat entry ko...aku bg ktitikan sikit..heheh

^^miszdeana^^ said...

pper bag yg kt ole2 manis 2 ke??ermm..aku de jg trpk2 nk wat,cma blm dlksanakannya je lg..huuhu.ko blhla pkai phtosop,aku x reti...:( tp aku de bc blog ln,wat pkai word pn blh jg..ntla aku try wt..nk kritik aku ekkk...=P

Zahra Ashiqin said...

xlah..kat marryme, kat kiri blog aku ade link die..

gunalah, save sikit bajet, aku mmg galat nk gune paper bag yg cantek2 tu..ikut pemerhatian aku..org buang je sepah2..syg duit tu..hehehe..

a;ah ade guna word ,publisher ...aku kan specialist dlm adobe...heheh(ayat tak igt!)...haha ...d,ikut kemahiran masing2,janji kreatif..xpe,ko cuba dulu,nanti kite sama2 kritik ek

Rosli Arof / Foto Republic said...

blh dpt dua2 design ke ni nti :-)

Zahra Ashiqin said...

en rosli, satu je,semua org dpt sama tp isi lain sikit je..heheh...sy minat yang bwh tu...eheheh..awk dgn bakal isteri dpt tau bunge telur diy sy tu...jgn risau...heheh