Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

My Lovely Roomate!

Salam,

Dear all my readers,

Firstly, me introduce my x-roomate semester lepas aka my bff and my classmate , this sem kami tak dpt bersama lagi, masih terigt  tika kami menjadi roomate, bile tension je nyanyi sama2 lagu kegemaran kami,lagu2 lama era 90an...heheh..kuat2 pas tu klu tak igt lirik,kene gelak..hahaha!!

Arina Suriani yang belah kanan sebelah pengantin perempuan, si cantek manis itulah yang tekun & gigih me'design custom kad kawen sy tu..seigt sy sejak sem lepas, sy dh book die, mintk die tlg design sendiri, padahal leh diri ni leh design tp saje je sbb TERUJA die me'design kad kawen utk cousin dia dia di N9.
so, guys if u interested for custom design of your weeding card, silalah hubungi beliau. 012 6740703 :-)

here my dummy print of custom weeding card.
sorry ladies, gmbr dr hp je, blur sikit ;-)

sy dh dpt invoice tempahan kad ni pagi td melalui email, but ade certain thing yg i ade cancelkan..
sbb im pengantin bajet so i dont want add on charge UV coating, cuma add-on sampul putih bercetak nama pengantin. al-kisahnya, tempahan di ka-kadkahwin ini hanya smpi tengah bulan mac ni, bagus boss die, siap call sy inform...bagus service :-)  so i dah sent utk final decision, if ade sbrg mslh dia akan contact sy lg. bayaran 80% deposit dr total.done satu keje!

My lovely roomate skrg ni, very baik comei plak tu, Angah nama timangannya..hihi. kitaorg samabaya. agak gila2 kepala kami ni, kami mmg serasi utk bersama, cewahh...


berasal dr kelantan, putih gebuuu mcm PAU!..hahaha.

proses printing TQ tag senang berjln...lalalala~

my cutter & ruler &cutter pad..sejak zaman azali diploma..WAJIB ADA!huhu

siap dipotong.. dengan ini sy berterima kasih sgt2 kepada roomate sy dan jgk her BFF..fatiem, sbb sudi membantu sy selama x smpi satu hari kot, memotong paper TQ tag tersebut sbyk 1500kpg ade dilebihkan tp jgn kurang.penting tu....
so..tinggal nak paste kat bag paper craft tu nanti, atas bantuan mereka2 jgak...lalalala~
sory guys, gmbr dr hp tak jelas, hp murah..huhu

hahaha..korang wajib tlg! WANTED!lalalala~

tetibe kan i terigtkan i kenan benar dgn design baju ni...sesuai kat sy kot sbb sy suke design2 yg bergini.
lalala~ berangan2 jap...leh ek?huhu..layan je la..mane tau korang suke ke kan...

cuba teka,siapa artis ni? saje je aku tak nak amek muke die..sbb berkenan kat baju je...lalala~

ladies, enjoy ur days! daaaaaaa..~



Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 sharing & caring:

Anonymous said...

aduhai,terharunyer saye sigim,hik2...
saye tau,saye tau...kembar kak lynn ek awk,hahaha

Zahra Ashiqin said...

tepat skali angah! belanja sy! heheh...

^^miszdeana^^ said...

owh..nmpknya ko pn de pmbntu pribadi ye..aku pn de jgk :P nt TQ Tag aku nk smbg lg 1100 kpg.Volunteer dh de,so sng sket kje aku...Kui..kui..

Zahra Ashiqin said...

iye..sy ade PA yg sgt rajin, satu hari siap potong...khusyuk fatiem yg menghabiskan....aku tlg2 gak..hihi