Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

dummy print~of wedding card

Salam,

Hi, all readers...

Bagaimana dengan persiapan bride to-be kite yang bakal berkahwin dlm bulan ni..bulan dpn..bulan seterus-terusnya..how's ur pgoress dear? Big congrate to : Miss F bakal berkahwin this weekend..next month plak, cikgu Shareeda pada x silap di batupahat. Dan jgk  Miss Hazharun, lagi 19hari jgak...taniah! xlupe jgak, my Bff kat Upsi, dan jgak bride to-be dr UPSI ;-)hrp2 progress korang dlm keadaan smooth...

Now, i dh done print dummy of my wedding card, so...seperti dientry lepas..opss,smlm je.huhu.lalalala~ bagi sy dummy print ni sgt penting, utk re-check color,design,font,error ke..ape2 je yg tak menyedapkan mata anda. Sy print dummy atas paper glossy,dan printing jenis matte...sungguh cantek, tp ade font dan color tak begitu nmpk....so,i dan arina dh edit the card...so let's go.... i need ur help from all bloggers utk sama2 menilai, sbb ade 3 color font yg kite pilih...so im already fening..lalalala~  and i dah booked,di www.kad-kadkahwin.com sebyk 500pcs sahaja, charge tambahan utk jenis printingUV:0.10sen/skpg dan ,charge tmbh nama di smpul:0.05sen/skpg :-) dengan pengambilan sendiri di kedai beliau di Pesta,Muar :-)

lalalala~lalalala~....mari kite ngk....guys, plz help me ok,tlg pilih yg mane paling menunjukkan mata anda dirangsang...apela ayat aku ni...ok...jom..jom..

design 10 
sila klik utk besar dan tumpukan mata anda di color(white)  nama kedua pengantin tu ;-) tq

design 11
sila klik utk besar dan tumpukan mata anda di color(black)  nama kedua pengantin tu ;-) tq

design 12
sila klik utk besar dan tumpukan mata anda di color(pink)  nama kedua pengantin tu ;-) tq
terima kasih diatas pertolongan anda2 semua,  sy bride to-be...amat berterima kasih dengan kerjasama anda semua!love u all........from me Atie aka Nurulsigim ;-)


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 sharing & caring:

Zahra Ashiqin said...

behalf ; utk arina suriani..beliau memilih color hitam ;-) nmpk byk nama pengantin tu..

^^miszdeana^^ said...

Nice card n design..Ni yg wat aku jeles ni...Ngeee..Aku nk gtau td,rpanya2 blogger yg nma Nad 2 tmpah baulu dkt dgn kg aku..Mak kwn aku pye kdai,mak dye mmg wat kek2 cm2..mcm2 ada.Nk tempah ke??

Zahra Ashiqin said...

wah...ni yg best ni...mcm nak order yg bahulu ikan tu..o.50rm jetau.eh, ari jumaat kul bape? aku dh bgtau en tunang...die izinkan..lalala~

NahWaL said...

wahhh.warna warni!! hihi

farahfatihah said...

hi..my dear yg design 12 tu lagi better...hehehe owh buat kat mua rgak yer...t nak survey2 la huhuhu thanks yer sudi jemput..kalau xda apa2 insya'allah fara dtg yer...
bunga yg fara buat tu senang je tp remeh sket huhu..
fara nk tnya la, pelamin atie amik kat muar ke kl?

aDieyZa said...

design 12 mmg cntk menarik tertarik..

bape kos sekeping kad ni.. mmg blh ambik tempahan dah ni.. cntk sgt!!

if harga berpatutan, boleh dipertimbangkan utk menempah ni.. hehehe

Zahra Ashiqin said...

nahwal, ko gelak ikhlas ke idak? huhu...hihi. ko nak print ke atau nak tag kat fb je..lalala~

farahfatihah, okeh nnti me bagi kad k..ade fb? leh tag sekali..nak yg print atau fb je tag?atau kedua2 sekali2..hehe..
owh, ttg pelamin, dear,jauh sgt me nak amek kat kl, meletops uolss, i pengantin bajet je, amek pakej perkahwinan dr BP-Muar, tp mak andam tu ade jgk caw kat muar sbb die org muar.ok, farah research dulu jenis pelamin yg u suke, then u leh bgtau kat mak andam u yg u nak buat mcm tu...insyAllah, service die tu dibyr ok..igt tu.
Biase la dear, diy bunge telur mmg agak rumit kene sabar dan tekun, rite?thanks ur vote :-)

adieyza, kebykkan dlm comment ni..uolss pilih yg design 12 tu kan..semakin kuat &yakin utk sy memilih yg tu...thanks ur vote :-)

ok, dr company yg survey di muar, sekeping 0.85rm tp utk tambahan UV printing, kene tambah 0.10 je utk naik seri..hihi..
utk design2, leh contact dan discuss dgn Arina Suriani 0126740703 :-)
nak kelainan dr segi design kan,biase sgt klu ngk yg kat kedai tu....hihi.

farahfatihah said...

t add fara kat fb je k...tag je kad tu lagi senang sbb fara jrg blik kg...nway nk cari pelamin yg dekat2 ngn pt raja huhu yg fb tu ni email fara: faracutegirl@yahoo.com

Zahra Ashiqin said...

ok dear..already add! thanks! owh, prt raja..try refer miss shareeda, die amek mak andam kat prt raja bp. smpi muo pun org kenal mak andam prt raja bp tu..