Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Cecima & Cecimi

Salam,

Dear all ,

19 feb 2010

Cuti seminggu raya cina pun dah nak abes, aku alik ke bumi tg malim pada hari jumaat pagi...
bosan...bosan..bosan alik tg malim!!! Abg marah betul dgn aku if aku ckp mcm tu...tgk la muncung sedepa aku...huhu...' ni yg abg tak suke, leh tak jgn buat muke awk mcm tu...kan alik sy nak belajar' .. aku diam je, nak nangis pun x leh..diam je la...huhu.

Smpi tg malim tepat kul 3ptg, siap2 semua..iron baju sbb nak attend majlis pernikahan cecima & cecimi. Kami berlima naik kete ikan kelisa comei arina..heheh. lepas maghrib bertolak ke bidor,perak..kami smpi hampir kul 9mlm. Pernikahan bermula hampir 9.30mlm...
Berkeroncong dh perut ni...sedap semua kwn2 aku dpt mkn..huhu..mane tak aku mmg tak lunch dr smpi tg malim...huhu. Lauk best, terung msk lemak..aku lg suke ade ulam petai....en tunang aku x suke aku mkn petai...chet, aku igt die org kg rupenya tak...die tak suke bau petai...ulam2 die tak reti mkn...

Lepas mkn, kami tak leh lama, sbb duk asrama kan...so tepat kul 12 mlm tepat smpi masuk kolej..huhu..nasib baik tak kene denda..x pe time dlm cuti lagi..heheh.

Cantek die, dgn persalinan color bronze..makeup oleh kwnnya, baju sendiri, tudung dan veil sendiri..nmpk x, bulu2 tu kat tepi kepala cecima? heheh...sy suke...nmpk lain dr yg lain ;-)
Dengan sekali lafaz sah lah cecima menjadi isteri kepada cecimi...

Majlis Persandingan : 20 Feb 2010

Dengan theme color : coklat pekat dan biru turqoise...naik keserian pengantin.pilihan warna yg bijak.
Bilik pengantin : di hias sendiri...paling suke ngk design kat dinding ...aku tak sure die beli siap / buat sendiri..
Ade part photobooth, tp aku tak ade gmbr tue...klu ade nanti sy upload k ;-)
Aku sempat lagi nak merenjis2..ngade2 kan saje nak amek berkat...hahaha!yeh,dpt bunga telur...!
alamak, lupe lagi...gmbr doorgift ..sebuah mug yg comei dgn tq tagnya ;-)


 gmbr ni dr sepupu cecima : Natrah Ibrahim

So, byk gile gmbr kitaorg berpose2 ni...lebih dr pengantin plak kan....Cecima is one my classmate kat UPSI, so sy gembira kerana dia hidup bahagia disamping suami dikasihinya. Kami sempat buat ucapan khas utk Cecima dan suami...ahaha..mesti kelakar gile...videographer kwn senior kami jgak...hentam je la labu...huhu.

so..so..so Ima, Selamat pengantin baru, harap hadiah tu menjadi kenangan smpi bile2...hehehe. Cuba teka ima,aku bagi ape? hehehe..Semoga dapat anak cepat2..heheh...jom berlawan nak? hehehe. Dan Semoga kekal ke akhir hayat. Amin :-)

gmbr2 ni credit to : Kak Fizah


Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 sharing & caring:

cecimacomot said...

ko dapat baby dulu la pun takpe sigim..aku nk bercinta dulu ngan cecimi.. ;)

masheh dtg tau aritu !

Zahra Ashiqin said...

well, x mau la planning..dah ready to be a mom lepas raye...confiedant aku!! hahaha..insyallah :-)