Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

Im really excited with choc + pink!

Salam,


Why? why with me? Im really excited with the combination color of  choc+pink ...lalalala~ so bagi anda semua, jgn takut utk mencuba yerk! sy hanya dpt mengidamkan dan inpirasikan hantaran deco sy dengan warna ini..very sweet adn bright, cuma gmbr yg kat atas ni pink blush2 gitu...sy punye pink mcm pink kat kad kawen sy tu..striking sikit..

nak selitkan cerita sikit la, ape kate korang? perlu ke aku nak kecik hati dgn......mcm mane, ikutkan cerita yg ringkas..huhu, tunang sy mmg tak nak buat majlis ke kenduri ke kat uma mak die, mula2 ok je plan...xde pun ape2 bantahan, tp bile diumumkan aku akan berpratikum selang seminggu lepas kahwin, diaorg(belah lelaki) rase mcm rushing, kesian kat aku sbb dh nak balik utk lapor diri, tmpt tak tau lagi la kan...huhu,(bunyi mcm jauh..huhu) . Penat kot nanti, nak buat tu..nak buat ini kan...ok aku terima, x kisah pun...tp hati ni berdetik plak perlu ke aku berkecil hati? Abg suke la, senang keje die, die mmg nak abeskan semua majlis kat rumah aku. tak nak kalut2 dah kat uma die...so mengikut kata abg, family dia akan bagi sumbangan peribadi sebagai tanda abeskan sekaligus majlis kat rumah pengantin perempuan :-) Baiklah, syg ikut je ckp abg, tak nak bantah ape2, tak baik kan..dosa..itu rumah famili abg, bukan syg, tak nak la msk campur..tak sedap nanti plak.. ke sbb diaorg tak nak buat sbb diaorg mmg dah lama kenal aku?? takpela, siapalah aku.....harap2 selama 7 tahun lebih kami mengenali, bukan kenal abg je tapi famili abg...hopefully, mereka lebih mengenali aku dan aku mengenali siapa mereka...yg penting aku dpt bersama AMAN buat selama2nya, I love you abg...



Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 sharing & caring:

Siti Hajar said...

kombinasi warna tu mmg cantik..:)
pasal kenduri, x de ape rasanya..skang mmg dah ramai wat mcm tu..wat majlis sekaligus..
jgn pk bukan2..nant nak kawen x seronok..yg penting u dah nikah..(^^)

^^miszdeana^^ said...

Hamboi2..xcited nmpknya..Pe yg ko fening2 ni cik cgim..ikut jela mn kata pihak abg ko 2..Lgpn mjlis brtandang je,pape pn kt bhgian kte dh wat abes-abesan..Xyahla nk kcik2 ati ek..

Zahra Ashiqin said...

siti hajar, dear thanks! tak perlukan nak kecik2 hati, tuelah,janji sy nikah dengan cinta hati sy...hihi

xcited la noq! D, kak cha kim slm..D jom g ayer itam nak? aku rindu kak chacha la... color tu..cantek sgt,tak fening2 sgt ,cuma yela, ari tu diaorg sambung menantu..kali ni tak sambut...xpela, janji mereka doakan aku bahagia bersama aman :-)

harzharun said...

dear!..i la tu pink + koko....xsabar lak nak tgk hasil yg i usahakan selama ni..hehehe

Zahra Ashiqin said...

brown + pink, choc + pink, koko+ pink...seangkatannya..hihi.

dear, gud luck! x sbr nak ngk ur wedding nanti...

^^miszdeana^^ said...

owh yke..wslm..ble nk g nyer??aku bebile pn blh,asl aku blk kg je blhla g..ko 2 je yg kna trn bp..

Zahra Ashiqin said...

bulan 3 la kot...tp x confirm bile tarikhnya, yela, aku kene trn bp la..tunang aku bg ke idak ni...ermm...nanti kami discuss dulu ek..anyway tq d!

Nad Nazira said...

nad dah tanyekan harga bahulu tu..untuk yang bentuk ikan tuh kalau dah siap dipack rm0.50 sebungkus. Yg bentuk muffin/cupcake tu rm0.50 sebungkus..

Zahra Ashiqin said...

thanks nad! ok price siap dh bngkus...nanti i tanye kwn i yg duk sri medan tu, mane2 tau die tau ..

Nad Nazira said...

cik adik manessss..dah ade orang tolong clarify kan..hiv test sah 3 bulan je..sorry bagi salah info..

that means u kene buat balik la kan hiv test tu nanti..

Nad Nazira said...

ehhh..baru tgk balik komen tadi..yg bentuk muffin tu rm0.70. ya rabbi.2-3 hari ni asyik silap jeeee...SO SORRY dear! ampunnnnn...

Zahra Ashiqin said...

nad, i see.....see...hihi..thanks inform and remind me again...tuela, hati ni rase mmg suh kene better buat lagi....insyAllah, bln 3 kene buat. lalala~ kene naik pej agama, kak..kak sy nak form hiv boleh?? hihi...sbb sy terexcited nak wat lagi...hihi...

tuela, kite rase pun mcm salah je..tp owh k..sedap ade cup tu..sbb tu 0.70rm ..hihi..thanks nad!