Life about the little girl, who the bride to-be want make her wedding diaries comes true...

Nurulsigim & Kamaruzaman



my endless love..

9 lawan 11

 
kasut : nikah....mak kau, ade 4 inci ni!last year beli kat times square
erm..something diy aku nak buat kat kasut ni...ape kate korang,klu aku beli lace n tampal kat kasut ni??any idea?

for yayang : belt & wallet beli awal thn lepas, kat Muar

both utk kami : sepasang jam tgn leather Polo, after % ni

 dr abg utk syg : handbag&shoes, heel pump shoes dlm 3 inci koo....dibeli oleh my papa :-) aku tak ikut pun diaorg g weekend ari tu g melaka,sbb aku tau my dad mmg pandai memenuhi citarasa aku, tq papa!
purse utk sy pun dah beli , xpenah beli brg yg mahal semata2 purse,carlo rino,dekat 150rm after %. Lengkap dah! semua brg2 tu ade tmpt khas mereka tk disimpan,penuh dh kotak2 simpan. Ops,cuma baju sepersalinan kami je masih kat tailor,lum siap lagi lol.

skrg tgh hunting utk terjemahan Al-Quran, insyAllah bkn sekadar cantik luarnya tp isinya cukup bermakna bagi aku nanti untuk membacanya. Perfume abg dan syg dan juga makeup set sy..sudah semestinya. Sy rase mcm nak ZA xpun Avon pun not bad...sesuai dgn kulit sy. Rayban abg pun aku dh hunting kat Muar ari tu, not bad price nya,dlm 150rm keatas,erm...dah tau dh kedai tu.
Masa batal air sembahyang pun,kami lum g beli lg, masih mencari mase yg sesuai,maybe bulan 4 hunting,sedesign yg baru memukau hati kami.. minat kat poh kong, Mi Jewellery,..adek aku kate,sbb die selalu tukar brg kemas, kt kedai yg agak tak glamour,huhu....kedai2 emas yg ade NAMA,mahal sbb upah yg tinggi,harga emas sama je dik,
yang membezakan ia adalah Upah...korang nak berat ke ringan ke,besar ke,kecik je,nak design sendiri ke...nak tmbh itu dan ini..kedai2 yg biase yg jual emas biase amek upah rendah sikit,lg2 klu kaum kerabat kite dah biase dgn kedai itu,lg mudah nak deal2 price..huhu
Yang lain2 semua cuma tinggal,sirih junjung,kek,gula,buah...itu semua seminggu nak nikah,kan...heheh.

Jadi kami 9 lawan 11, syg bg abg hantaran 11dulang dan abg bls syg dengan hantaran 9 dulang...yeah, wah..seronok abg dpt byk hadiah...heheh.



Cinta Untuk setiap hari bukan Selamanya...

www.tips-fb.com
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 sharing & caring:

Rosli Arof / Foto Republic said...

kasut tu...ingatkan tadi awak nk ptng skit kasi rendah :-)

jgn mare arr...

Zahra Ashiqin said...

jahatttt...hehehe. kite nak DIY la..bkn bg potong...kite nak tinggi gak perasan jap..heheh.

tak de nak marah2 ye..heheh

cik yaya said...

kalau tgn kretip, go for it..tp kalau sy..mmg hantar kat tailor sbb tak pandai.hihi.since semua dah ada, bayar upah je..if ada lace dr baju nikah mesti lg cantik zahra :)

Zahra Ashiqin said...

betul tu yaya, anta tailor je kan..sy pun tak tau mcm mane nak diy sbb kene hati2 sikit supaya kemas..

itulah, lace dr kain yg lebih...erm...

tq yaya!

^^miszdeana^^ said...

weyy..2 bkn ksut yg ko bli sma aku kn??heheh...ko nk wtpe lgla dgn kacut 2..better ksong jela (klu akula..)but ko nk DIY,nice jg..tp jgn crowded sgt..kang bju ko yg tnggelam dr ksut...huhuhu

Zahra Ashiqin said...

a'ah...beli same ngan ko....
ala aku nak tampal diy lace je..lebih2 tu xde la...means leh pakai lagi nanti lepas kawen...heheh.
tah,aku suke kosong gak tp ngade2 nak bubuh lace...huhu

tq deana!